پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اسفند ۱۳۸۹، ۱۳:۳۱

نمایشگاه صنایع دستی در ایلام برپا شد

نمایشگاه صنایع دستی در ایلام برپا شد

ایلام - خبرگزاری مهر: نمایشگاه صنایع دستی در دبیرستان خوارزمی ایلام برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام صبح یکشنبه در این آیین گفت: این نمایشگاه برای نشان دادن صنایع دستی ایلام به دانش آموزان برگزار شده است.

حمید بختیاری افزود :طی مدت برپایی نمایشگاه هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان ایلام آثار و تولیدات خود را در رشته‌های مختلف به معرض فروش و نمایش می گذارند.

وی خاطرنشان کرد: از جمله صنایع دستی به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه می‌توان به گیوه، سفال، گلیم نقش برجسته و ... اشاره کرد.

این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی استان ایلام اظهار داشت: صنایع دستی و هنرهای سنتی به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه مورد استقبال دانش‌آموزان قرار گرفت.

 رشته‌های سنتی و اصیل صنایع دستی در استان ایلام شامل گلیم ساده و نقش برجسته، جاجیم بافی، نمدمالی، حصیربافی، احرامی بافی، چاقوسازی، صنایع تلفیقی و تکمیلی، گیوه، چیغ(چیت)، معرق روی چوب و بافت سیاه چادر است.
 

کد خبر 1257832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha