پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اسفند ۱۳۸۹، ۱۸:۲۲

برگزاری همایش "معرفت و بصیرت جوان و جنگ نرم" در رشت

رشت - خبرگزاری مهر: همایش یک روزه با عنوان " معرفتی و بصیرتی جوان و جنگ نرم " ظهر یکشنبه در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، در این همایش بیش از 50 نفر از دانش آموزان و مربیان پیشتاز و عضو تشکل های دانش آموزی حضور داشتند.

رئیس سازمان دانش آموزی گیلان در این مراسم با ارائه تحلیلی از جنگ نرم و برشمردن اهداف بیگانگان برای اثرگذاری درافکار و اندیشه های نسل جوان جوامع دینی و اسلامی گفت: نوجونان و جوانان باید با کسب علم، دانش و ارتقای معنویت و اخلاقیت دینی تمام تلاش خود را در راه حفظ آرمان ها و ارزش های ایران اسلامی بکارگیرند و در صف اول مبارزه با جنگ نرم حضوری آگاهانه داشته باشند.

یارحسینی همچنین با اشاره به شیوه های تهاجم فرهنگی دشمن برلزوم اهمیت دادن به نسل جوان و واگذاری مسئولیت های بیشتر به آنان تاکید کرد.

در ادامه این همایش دانش آموزان در آزمون مرحله استانی مسابقات پیشتازان که به عنوان " جدی تر از جنگ " برگزارشد به 20 سئوال در 25 دقیقه پاسخ دادند.

کد خبر 1258150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha