پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۱۱

وضعیت کشتارگاه کرمان مطلوب نیست

وضعیت کشتارگاه کرمان مطلوب نیست

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی کرمان با اشاره به وضعیت کشتارگاه کرمان گفت: این مرکز باید به امکانات بهداشتی و سردخانه مجهز شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، غلامرضا زید آبادی پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از کشتارگاه کرمان اظهارداشت: تجهیز کشتارگاه دام شهرستان کرمان یک ضرورت مهم است.

وی تصریح کرد: کشتارگاه دام شهرستان کرمان بایستی هر چه سریعتر اصلاح و به کلیه امکانات بهداشتی مجهز شود.

زید آبادی افزود: در راستای نگهداری مناسب و همچنین عرضه گوشت با کیفیت مرغوب بایستی سردخانه های کشتارگاه راه اندازی شود.

این مسئول همچنین ممانعت از ورود افراد متفرقه، راه اندازی سیستم فاضلاب و تجهیز ناوگان حمل نقل گوشت را از دیگر ضروریات کشتارگاه کرمان دانست و از مسئولین خواست نسبت به رفع این نواقص اقدام کنند.

در طی این بازدید ابوالقاسم سیف الهی، شهردار کرمان نیز دلایل وجود چنین نواقصی را هزینه های بالای نگهداری، پرداخت حقوق کارکنان، بدهی به بانک و عدم وجود بودجه لازم دانست.

وی همچنین به راه اندازی و اصلاح سیستم فاضلاب کشتارگاه تاکید کرد.

در این بازدید مقرر شد جلسه جداگانه ای جهت اصلاح و تجهیز کشتارگاه فعلی دام و بررسی راهکارهای موجود در این راستا در برگزار شود.
 

کد خبر 1258503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha