پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۲۵

مستند نیلوفرانه در مشهد تولید شد

مستند نیلوفرانه در مشهد تولید شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مجموعه مستند بازسازی شده نیلوفرانه در 13 قسمت 40 دقیقه ای در شبکه استانی سیمای خراسان رضوی در حال ساخت است.

تهیه کننده و کارگردان مجموعه نیلوفرانه در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، هدف از تهیه این مجموعه مستند را، انعکاس تلاش، همت و کوشش شخصی بانوانی اعلام کرد که با تلاش شخصی و همت فراوان زندگی خود واطرافیان خویش را تغییر داده اند.

جمشید مجددی افزود: موضوع مستند بازسازی و تولید شده حوا از این مجموعه در خصوص زندگی زنی روستایی است که توانسته با تلاش خود با سواد شود و به دنبال آن کتابخانه ای کوچک در روستا درست کند.

مجددی گفت: روستاها و شهرستان های استان خراسان رضوی به عنوان لوکیشن این مجموعه استفاده شده است.

گفتنی است جمشید مجددی تاکنون بیش از 30 مستند از جمله پیوند، دست های خسته  و با چوخه را تهیه کرده است که در جشنواره های داخلی و خارجی حائز رتبه های برتر شده اند.

کد خبر 1258633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha