پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۱۹

ایندیپندنت گزارش داد:

"معمر قذافی"؛ دیوانه ای که غرب از آن حمایت کرد

"معمر قذافی"؛ دیوانه ای که غرب از آن حمایت کرد

یک روزنامه غربی با اشاره به قیام ملت لیبی علیه دیکتاتوری که بیش از 40 سال بر آنها حکومت کرد، نوشت: "معمر قذافی" دیوانه و کمدینی است که در روزهای آخر دیکتاتوری با یک تراژدی واقعی مواجه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایندیپندنت در گزارشی با اشاره به تظاهرات مردم لیبی و احتمال سقوط دیکتاتوری "معمر قذافی" به قلم "رابرت فیسک" نوشت: روباره پیر و دیوانه لیبی و کسی که محافظان زن را به استخدام خود درآورده است، هم اکنون در سوراخی پنهان شده یا فرار کرده است.

رابرت فیسک در این مقاله نوشت: تصاویر اینترنتی را به تصویر می کشند که انسان را مبهوت می کند؛ لیبی هم اکنون به جهنمی تبدیل شده است و ایستگاههای پلیس در بنغازی و طرابلس به آتش کشیده شده اند. تیراندازی و زبانه های آتش نوشته روی سنگ قبری رژیمی است که غرب همواره از آن حمایت می کرد.

در این میان "سیف الاسلام قذافی" پسر ارشد معمر قذافی هرگونه جنگ قدرت و رقابت برای جانشینی پدر با برادرانش را رد کرده است. وی همچنین این اتهام را که دارای قدرتی فوق العاده در دستگاه هیئت حاکمه لیبی است رد کرد و گفت: من هیچ قدرت و نفوذی در دولت ندارم.

به نوشته ایندیپندنت، قذافی یک بازیگر کمدی است که در روزهای آخر دیکتاتوری خود با یک تراژدی جدی مواجه شده و از قیام مردم ناامید شده است. ستمگری هم اکنون در حمام خونی که در لیبی به راه اندخته، فرو رفته است و پس از گذشت بیش از چهل سال از ترور و سرکوبگری قذافی هم اکنون به پایان راه خود رسیده است.

این روزنامه انگلیسی در ادامه با اشاره به کشتار مردم در شهر بنغازی می نویسد: در حقیقت شهر بنغازی به حالت کشتار در سال 1979 زمانی که قذافی دانش آموزان مخالف را در میدان اصلی شهر آویزان کرد، درآمده است.

رابرت فیسک در ادامه نوشت یکی از گروههای مخالف دولت لیبی یک سال پیش گفت که هراسی از دیکتاتورهایی همچون قذافی ندارند و مردم در نهایت از ستمگری چنین دیکتاتوری به ستوه می آیند و دست به قیام می زنند.

کد خبر 1258975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha