پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۱۷

گفتار مهر /

اظهارات مهره سوم دومینوی سقوط/ دیوانه ای که کتاب قانون می خواند

اظهارات مهره سوم دومینوی سقوط/ دیوانه ای که کتاب قانون می خواند

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: اظهارات شب گذشته "معمر قذافی" دیکتاتور لیبی نشان داد وی از مرز دیوانگی عبور کرده و رو به هذیان گویی نهاده، البته وی با این سخنان تمامی شک و شبهات درباره گزینه بعدی سقوط رژیمهای عربی را از بین برد.

تشبیه ملت لیبی به مشتی معتاد و مصرف کننده قرصهای روانگردان توسط "معمر قذافی" این سئوال را مطرح می کند که چرا تاکنون درباره وجود این جمع میلیونی معتاد در لیبی سکوت کرده بود؟

قذافی روز گذشته در اظهاراتش بسیار متزلزل تر از بن علی در تونس و مبارک در مصر به نظر می رسید. او بسیار بیشتر از بن علی و مبارک از خشم ملت ترسیده بود و دیوانه وار سخن می گفت. البته می توان گفت پس از سقوط رژیم بن علی در تونس و مبارک در مصر ترس حاکمان جهان عرب از اینکه مبادا خود گزینه بعدی سرنگونی باشند افزایش پیدا کرده و موج تصاعدی آن سراغ همه آنان را گرفته است. 

قذافی این همه را گفت تا بفهمیم عمر یکی از دیوانه ترین دیکتاتورهای تاریخ در حال تمام شدن است.
 

اما سخنان شب گذشته قذافی نشان داد که وی به خوبی دریافته است که گزینه سوم سقوط کسی جز خودش نمی تواند باشد. وی به این دریافت رسیده بود که مهره سوم دومینوی سوم سقوط رژیم های عربی است و چاره ای نیز برای فرار از این سرنوشت محتوم ندارد.

اما اظهارات اخیر قذافی که مردم لیبی را معتاد و مصرف کننده قرص های روانگردان بیش از پیش نشان داد که دیکتاتور جنایتکار از مرز دیوانگی هم عبور کرده است. قذافی جوانان لیبی را تقلید کننده مصریها و تونسیها دانست اما به این سئوال پاسخ نگفت که اگر آنها تقلید تونس و مصر را کردند چرا با پاسخی متفاوت و دهشتناک روبرو شدند. اگر آنها مقلد هستند چرا با جنگنده های اسرائیلی و توپخانه های جنگی مواجه شدند.

دیکتاتور اعلام کرد میلیونها نفر حامی اش هستند و از آنها خواست تا امروز به خیابانها بریزند اما به این سئوال پاسخ نداد که این هواداران تا امروز کجا بودند؟

مضحک ترین لحظات سخنرانی دیشب قذافی که برخی آن را آخرین سخنرانی وی به عنوان رهبر لیبی می دانند، زمانی بود که از روی کتاب قانون اساسی مربوط به دوران قبل از روی کارآمدن خود در قدرت، بندهایی را به مردم درباره پیامدهای تداوم اعتراضات متذکر شد.
 

جنایتکار خون آشام لیبی اعلام کرد تاکنون به زور متوسل نشده است ولی نگفت صدها نفری که تاکنون در این کشور کشته شده اند با تیراندازی مستقیم  چه مزدورانی و موشک های چه هواپیماهایی جان سپرده اند؟

قذافی مدعی شده عده ای از خارج لیبی همچون گروه القاعده برای تخریب به کشور وارد شده اند اما به این مسئله اشاره ای نکرد که اکثر جوانان لیبی در روزهای اخیر با تیراندازی اتباع اجیر شده کشورهای فقیر آفریقا کشته شده اند.

مضحک ترین لحظه اظهارات دیشب قذافی که برخی آن را آخرین سخنرانی قذافی به عنوان رهبر لیبی می دانند، زمانی بود که وی از روی کتاب قانون اساسی مربوط به دوران قبل از روی کارآمدن خود در قدرت، بندهایی را به مردم درباره پیامدهای تداوم اعتراضات متذکر شد. او قانون هایی را از روی کتاب قرائت می کرد که خود هرگز لحظه ای هم به آنان پایبند نبوده است.

قذافی این همه را گفت تا بفهمیم عمر یکی از دیوانه ترین دیکتاتورهای تاریخ در حال تمام شدن است و وی آخرین دست و پاها را برای بقا در قدرت می زند. باید نوشت که قذافی هم پیش بن علی و مبارک خواهد رفت.

کد خبر 1259577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha