پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۵۲

23 هزار میلیارد ریال در بخش صنعت گیلان سرمایه گذاری شد

23 هزار میلیارد ریال در بخش صنعت گیلان سرمایه گذاری شد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن گیلان گفت: مجموع سرمایه گذاری که در پروانه های بهره برداری تاکنون صادر شده است را 23 هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

محمدحسین اصغریان درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: دولت طی دو سفر 15 هزارمیلیارد ریال به صنعت گیلان در قالب طرح آمایش شش هزار میلیارد ریال، بنگاه های زودبازده چهار هزار و 500  میلیارد ریال و در بحث ارزی چهار هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات اختصاص داده است.

وی با اعلام اینکه زیرساخت های بخش صنعت گیلان آماده است، اظهارداشت: صنعت در کنار گردشگری و کشاورزی می تواند در پویایی اقتصادی استان بسیار موثر باشد.

رئیس صنایع ومعادن گیلان مقوله زیست محیطی را اولین ملاحظه بخش صنعت استان دانست و گفت: تا قبل از سفر اول هیئت دولت به گیلان هیچ شهرک صنعتی دارای تصفیه خانه نبود.

وی خاطر نشان کرد: با پیگیری مسئولان در حوزه شرکت شهرک های صنعتی استان هم اکنون چهار شهرک صنعتی دارای تصفیه خانه مرکزی، هشت شهرک در حال ساخت تصفیه خانه و هشت تصفیه خانه دیگر نیز در دور سوم سفر پیش بینی شده است.

اصغریان همچنین ایجاد و توسعه صنایع هایتک را ازدیگر محورهای ملاحظات زیست محیطی استان دانست و افزود: با این هدف یک شهرک صنایع هایتک در آستانه اشرفیه ایجاد خواهد شد.

وی در ادامه از ایجاد شهرک صنعتی مرزی در آستارا و همینطور شهرک صنعتی بین المللی در صومعه سرا خبرداد.

کد خبر 1259625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha