پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۰۹

7 هزار واحد مسکن روستایی در کردستان مقاوم سازی می شود

سندج - خبرگزاری مهر: معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان از مقاوم سازی هفت هزار واحد مسکن روستایی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، رضا قادری صبح امروز در جلسه شورای مسکن کردستان به طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن در روستاهای استان اشاره کرد و افزود: اخیرا بهسازی و نوسازی هفت هزار واحد مسکن روستایی در استان کردستان در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این استان قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه از این تعداد واحد مسکونی 3 هزار و 490 واحد برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند، یادآور شد: هزار و 573 واحد مسکن روستایی نیز تاکنون عقد قرار داد شده و 236 واحد مرحله اول تسهیلات را دریافت کرده اند.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در ادامه با اشاره به سهمیه 2 هزار و 200 واحدی مسکن استان در شهر های زیر 25 هزار خانوار گفت: تاکنون 2 هزار و 564 واحد برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است.
وی افزود: در حال حاضر از این تعداد مسکن در شهرهای زیر 25 هزار خانوار دو هزار و 228 واحد فنداسیون آن اجرا شده است.

وی سهمیه احداث مسکن در شهر های زیر 25 هزار خانوار تا پایان سال 90 به بنیاد مسکن اعلام شده، بیان داشت: تا پایان سال 90، هزار و 100 واحد مسکن مهر در شهر های زیر 25 هزار خانوار به بهره برداری می رسد.
 

کد خبر 1259715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha