حمید رضا فولادگر در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، اظهارداشت: این میزان بزرگترین بدهی بخش دولتی به غیردولتی است که تا کنون به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر بدهی صنعت برق به مطالبات پیمانکارانی است که پروژه هایی را در این صنعت در دست اجرا دارند، افزود: دولت باید با اجرای پروژهای نیمه تمام تکلیف این بدهی را روشن کند.
نماینده اصفهان در مجلس با اشاره به اینکه در لایحه بودجه سال آینده دولت برای پرداخت بدهی صنعت برق اقداماتی را انجام داده است، افزود: در این لایحه دولت فقط سه هزار میلیارد تومان برای پرداخت این بدهی ها به صنعت برق اختصاص داده است که امیدواریم که در مجلس به تصویب برسد.
وی که به منظور شرکت در سیمنار همایش فرصت های کسب و کار در تجارت الکترونیک، به مشهد سفر کرده بود، در ادامه به خبرنگار مهر گفت: دولت باید بین بخش خصوصی و دولتی تبعیض قایل نشود، بلکه در راستای اجرای اصل 44 توجه بیشتری به تحقق اهداف این اصل، که واگذار امور به بخش خصوصی است، داشته باشد.
وی با اشاره به واگذاری صنعت برق به بخش خصوصی گفت: در صنعت برق، تنها بخشی که دولت باید در اختیار داشته باشد، مدیریت شبکه های انتقال است.
رئیس کمیسیون اصل 44 گفت: با اجرای اصل 44 که مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار دارد باید دو هدف کاهش تصدی گری دولت و حضور جدی و تأثیر گذار بخش خصوصی در ادامه امور تحقق پیدا کند که البته این امر تاکنون محقق نشده است.
نظر شما