پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۸۹، ۱۸:۰۹

فعالیتهای دانشگاهی باید نیازهای جامعه را رفع کند

فعالیتهای دانشگاهی باید نیازهای جامعه را رفع کند

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: فعالیتهای دانشگاهی باید به سمتی سوق داده شود که علاوه بر فعالیتهای بنیادی، در راستای رفع نیازهای مردم جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، محمد علی زلفی گل ظهر چهارشنبه در همایش بررسی اشتغال فارغ التحصیلان و کارآفرینان در دانشگاه بوعلی سینا اظهار داشت: سیستمی که نظام های کهنه را حفظ کند نمی تواند منشأ تحول باشد و با سیستم کنونی دانشگاه ها نباید به ایجاد تحول چندان امیدوار بود.

وی ایجاد اشتغال یکی از مهمترین و اساسی ترین پروژهای ملی دانست و افزود: شرط اول برای کار آفرینی، اشتغال و تولید ثروت، افزایش دانش عمومی در جامعه است.

زلفی گل افزود: برای دستیابی به ثروت، رفاه و آرامش در جامعه باید پروژه های ملی را که در این راستا تعریف می شود به شیوه صحیح به انجام رساند.

وی مهمترین پروژه ملی در ایران را ایجاد اشتغال و ریشه همه نابه سامانی ها را بیکاری دانست و تأکید کرد: اگر جوانان بعد از فارغ التحصیلی، حرفه و شغلی داشته باشند، به بیراهه و بسیاری از راه های خلاف کشیده نمی شوند.

وی با تاکید بر بهره گیری از تجربیات دیگران در راشتای حل مشکل بیکاری گفت: اگر بتوانیم برای هر ایرانی شغلی مناسب با استعدادهای وی ایجاد کنیم، گام بزرگی در این مسیر برداشته خواهد شد.

زلفی گل با بیان اینکه متأسفانه در کشور ما فرهنگ درویش مسلکی رواج دارد، اظهار داشت: در کشور ما فرهنگ نادرستی حاکم است مبنی بر اینکه هرکس باید فقط به اندازه نیازی که دارد کار کند و اگر فردی ثروت کلانی داشته باشد حتما از راه نامشرع به دست آورده است حال آنکه حتی اسلام نیز این باور اشتباه را نفی می کند.

وی با بیان اینکه با این فرهنگ ثروتمندان احساس ناامنی کرده و در خارج از کشور سرمایه گذاری می کنند، گفت: باید برای اصلاح این فرهنگ یک گام اساسی برداشته شود.

کد خبر 1260171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha