به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، صادق نجفی عصر چهارشنبه در یازدهمین نشست کمیسیون نظارت آذربایجان شرقی با تاکید بر آموزش گسترده اصناف استان در بخش های مختلف گفت: با توجه به اینکه شهر تبریز به عنوان یک شهر پیشرفته با ارائه خدمات نوین و الکترونیکی پیش بینی شده است، آموزش گسترده اصناف استان در بخشهای متنوع یکی از مهمترین گامها برای تحقق این سند چشم انداز است.
نجفی با ترویح آموزش اصناف در سال 1390 گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این آموزش ها در چهار بخش برای اعضای هیئت مدیره سازمان های صنفی، مدیران اجرایی اتحادیه های صنفی، مسئولان دبیرخانه و بایگانی سازمانهای صنفی و تمامی دارندگان پروانه های کسب صورت خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون نظارت آذربایجان شرقی زمینه های آموزش را، آشنایی با ایران کد، آشنایی با ISIC، آشنایی با بانک آمار و اطلاعات اصناف، آشنایی با نحوه صدور پروانه کسب به صورت اینترنتی، آشنایی با اینترنت، مبانی تجارت الکترونیک، مکاتبات اداری، کلیات و اصول حسابداری، برای اعضاء هیئت مدیره اصناف و دوره های ICDLبرای مدیران اتحادیه های صنفی، مدیریت اسناد و بایگانی برای مسئولان دبیرخانه بایگانی سازمانهای صنفی، نحوه کار با صندوقهای مکانیزه فروش( p.o.s)، مکاسب، آشنایی با قانون مالیات بر ارزش افزوده برای کلیه دارندگان پروانه کسب عنوان کرد.
رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی همچنین از برگزاری نمایشگاه فروش بهاره از 15 اسفند ماه خبر داده و افزود: همزمان با تبریز در 15 شهرستان استان نیز نمایشگاه فروش بهاره برگزار خواهد شد.
وی مجموع غرفه های این نمایشگاه را 960 غرفه در زمینه های البسه و پوشاک، مواد غذایی، خشکبار، لوازم خانگی، انواع گوشت، عنوان کرد.
نظر شما