۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۳:۰۱

از سوی بانک مرکزی:

مجوز فروش 200 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای پروژه حرم تا جمکران صادر شد

مجوز فروش 200 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای پروژه حرم تا جمکران صادر شد

قم - خبرگزاری مهر: شهردار قم با بیان اینکه تاکنون 400 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای پروژه پیامبر اعظم (ص) به فروش رسیده است، از صدور مجوز فروش 200 میلیارد تومان اوراق مشارکت جدید خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم،‌ محسن عابدینی‌پور شامگاه پنج‌شنبه در مراسم روز بسیج مهندسین که در سالن اجتماعات سازمان ملی جوانان استان قم برگزار شد در سخنانی با بیان اینکه در طول نیم قرن گذشته ایران دارای تجربیات متفاوتی شد و در هر برهه‌ای با حوادث جدیدی مواجه بود افزود: دشمنان در طول سالهای پس از انقلاب می‌خواستند مقابل فوران انقلاب بایستند که این امر نه تنها رخ نداد بلکه اکثر مشکلاتی که آن‌ها می‌خواستند برای کشور بوجود بیاورند به خودشان باز گشت.

شهردار قم گفت: در اجرای پروژه‌ها هر کجا که خلوص نیت وجود داشت ما در آنجا به موفقیت‌ها و توفیقات زیادی دست یافتیم.

وی در ادامه به پروژه‌های عمرانی شهر قم اشاره کرد و افزود: اجرای بلوار پیامبر اعظم‌(ص) از سال 72 آغاز شد که تا چند سال قبل هیچ‌گونه اتفاق اجرایی در این زمینه بوجود نیامد و دلیل عمده آن نیز نبود امکانات مالی بود.

عابدینی‌پور یکی از اقدمات برای برون رفت از بن بست این پروژه را استفاده از منابع و کمک‌های مردمی دانست و اظهار داشت: در این راستا در خواست فروش اوراق مشارکت در این طرح به بانک مرکزی داده شد که با موافقت بانک مرکزی مجوز فروش 400 میلیارد تومان اوراق مشارکت صادر شد.

وی با بیان اینکه مجوز 200 میلیارد تومان نیز اخیرا از سوی بانک مرکزی صادر شده است افزود: در شرایطی که اوراق مشارکت نفت پارس و پتروشیمی در جریان بود پیش بینی ما این بود که تنها 40 درصد از اوراق طرح پیامبر اعظم (ص) به فروش خواهد رسید اما با توکل به خدا در کمال ناباوری دیدیم که تمامی اوراق به فروش رفت.

شهردار قم گفت: امروز 15 ماه از اجرای این پروژه بزرگ می‌گذرد که 35 درصد از کارهای زیر بنایی این بلوار اجرایی و در مرحله جدول گذاری است که حداکثر تا یک سال دیگر به پایان خواهد رسید.

پروژه پیامبر اعظم(ص) در دنیا کم سابقه است

عابدینی‌پور افزود: در این پروژه امکانات و مراکز اقامتی، فرهنگی و خدمتی لحاظ گردیده که با اعتباری بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان احداث خواهد شد.

وی مسیر اصلی آینده شهر قم را بلوار پیامبر اعظم(ص) دانست و افزود: نظیر این پروژه بزرگ در دنیا کم سابقه است و از حیث اقتصادی نیز از پروژه‌های دیگر نظیر پتروشیمی و نفت پارس اقتصادی‌تر است.

عابدینی‌پور در ادامه به اجرای زیر گذر تونل غدیر اشاره کرد و اظهار داشت: امروز تونل غدیر یکی از پاک‌ترین تونل‌های مشابه موجود در کشور هم از جهت آلودگی محیطی و هم از نظر آلودگی صوتی است و این تونل به گونه‌ای طراحی شده است که هیچ احتیاجی به جت‌های مکنده و کشنده هوا ندارد.

وی به اجرای پروژه میدان بزرگ امام خمینی (ره) اشاره کرد و اظهار داشت: این میدان از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان قم است که 2 هزار پارکینگ در 5 طبقه در حال احداث است.

شهردار قم با بیان اینکه در دولت نهم و دهم اعتبارات ویژه‌ای برای شهر قم اختصاص داده شده است اضافه کرد: با تلاش مسئولان و نمایندگان استان در یک سال اعتبار احداث دو خط ریکی برای قم تصویب شد که این امر در هیچ شهری سابقه نداشته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: احداث ادامه بلوار عمار یاسر، تونل غدیر، بلوارهای شهید روحانی، آوینی، همت، پل انتظار و پل بزرگ جمهوری از جمله پروژه‌هایی است که در حال انجام است که با اجرای آن مشکل حمل و نقل شهر قم مرتفع خواهد شد.

عابدینی‌پور با اشاره به اینکه شهر قم به جهت اقلیم خشک و وجود گرد و غبار نیازمند فضای سبز پیرامون می‌باشد افزود: پروژه 10 هزار هکتاری فضای سبز در مدت زمان 10 سال توسط شهرداری قم در حال اجرا می‌باشد که با اجرای آن معضل گرد و غبار شهر قم رفع و هوا تلطیف خواهد شد.

خطوط ریلی در قم چهره شهری را مخدوش کرده است

شهردار قم به معضل وجود خطوط ریلی در داخل شهر اشاره کرد و گفت: امروزه با گسترش شهر قم و افزایش جمعیت ناشی از مهاجرت پذیری، ‌ یکی از عارضه‌هایی که بسیاری از مناطق مختلف شهری را تحت تاثیر قرار داده و چهره شهر مخدوش کرده است، ‌عبور خطوط ریلی از بافت‌های شهری می‌باشد که علاوه بر مشکلات فوق، ‌ هزینه‌هایی نیز برای ساماندهی این مسیر‌ها به مدیریت شهری قم تحمیل کرده است.

وی ادامه داد: خروج خطوط ریلی موجود از درون شهر به فضاهای پیرامونی شهر، علاوه بر آسایش شهروندان ساکن در این مناطق، ‌موجب صرفه جویی در بسیاری از هزینه‌ها خواهد شد.

عابدینی‌پور به دلایل جابجایی خطوط راه آهن به پیرامون شهر قم اشاره کرد و افزود: دلایل و مزایای بسیاری برای جابجایی خطوط راه آهن قم به ایستگاه گارمانوری می‌توان برشمرد که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های اضافی و کاهش هزینه‌های مربوط به ساماندهی حریم ریل شامل جدول‌گذاری، ‌ احداث دیوار حفاظتی، حذف ایستگاه محمدیه و کاهش 30 کیلومتری مسیر مسافران اشاره نمود.

کد خبر 1261023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha