پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۲:۵۴

امیدقائمی به مهر اعلام کرد:

حضور اصل چهل و چهارمی ها در فرابورس/ شرکت زیانده نداریم

حضور اصل چهل و چهارمی ها در فرابورس/ شرکت زیانده نداریم

مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه هیچ شرکت زیاندهی در فرابورس نداریم، به سهامداران توصیه کرد که شرکتهای خود را به صورت یکجا در بورس یا فرابورس معامله کنند.

مصطفی امیدقائمی در گفتگو با مهر درباره حضور شرکتها در فرابورس گفت: ریسک فرابورس از ریسک بورس کمتر است، در حال حاضر هم در فرابورس شرکت زیان ده نداریم، برای شرکتهایی که وارد بورس می شود، تمهیداتی را در نظر می گیریم که در روز اولی که وارد فرابورس می شوند سهام شناور بالایی را داشته باشند.

مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه تاکنون شرکتهای جدیدالورود وارد فرابورس شده اند، افزود: در بورس شرکتهایی هستند که از گذشته حضور داشته اند اما صنعت آنها چندان مورد استقبال نیست یا اینکه مارک خود را از دست داده اند.

وی ارزش فرابورس را در حال حاضر همراه با سهام همراه اول بیش از 8 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و اظهارداشت: نمی توان فرابورس ایران را با سایر فرابورسها به دلیل وجود بازاری به نام بازار سوم مقایسه کرد.

امیدقائمی حجم معاملات را بالغ بر 6 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ما می توانیم شرکتهای سهامی خاص را یکبار بپذیریم و پس از اینکه معامله آنها انجام شد از فرابورس اخراج کنیم.

وی درباره عرضه سهام شرکتهای اصل 44 در فرابورس عنوان کرد: اگر شرکتهای اصل 44 در بورس پذیرش و به فروش روند و توسط سهامداران عمده خریداری شوند، بهتر است، زیرا علاوه بر اینکه سهام آنها وثیقه می شود، نظارتهای پس از واگذاری هم توسط سازمان بورس انجام می گیرد.

مدیرعامل فرابورس ایران مهمترین موضوع در فروش سهام قسطی را وصول اقساط عنوان و بیان کرد: با توجه به این امر به نفع تمام سهامداران عمده است که شرکتهای خود را در بورس یا فرابورس پذیرش و یکجا معامله کنند، بنابراین به سازمان خصوصی سازی توصیه می کنم که تمام شرکتهای خود را در آنها پذیرش و عرضه کنند.

کد خبر 1261040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha