به گزارش خبرنگار مهر، تیم کاراته جوانان ایران سال آینده حضور در رقابتهای آسیایی چین و جهانی مالزی را پیش رو دارد. به همین منظور رقابتهای انتخابی با حضور 140 کاراته کا برگزار خواهد شد. هدایت این تیم برعهده علیرضا کتیرایی است. تاکنون دو مرحله از تمرینات این تیم پشت سر گذاشته شده و قرار است مرحله سوم بعد از رقابتهای انتخابی آغاز شود.
کتیرایی سرمربی این تیم در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: رقابتهای قهرمانی آسیا همزمان با مسابقات بزرگسالان آسیا تیرماه در چین برگزار خواهد شد. با در نظر گرفتن تعطیلات نوروز و اهمیت حضور نفرات در امتحانات خردادماه مدارس ، مدت زمان زیادی برای آماده سازی در اختیار نداریم.
وی ادامه داد: در دو رده سنی 14 ، 15 سال و 16 ، 17 سال باید رقابتهای انتخابی برگزار شود. در پایان در هر وزن چهار نفر برای حضور در مرحله سوم انتخاب خواهند شد. به دلیل در پیش بودن دو مسابقه مهم آسیایی و جهانی باید تلاش کنیم بهترین ها را برای کسب نتایجی در خور نام ایران انتخاب کنیم.
کتیرایی در مورد دستیاران خود در تیم جوانان گفت: در شرایط کنونی فقط عبدلی با من همکاری می کند و اگر نیاز شد نفرات دیگری به جمع ما اضافه خواهد شد.
نظر شما