پرویز خالقی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با بیان اینکه دوگانه سوز کردن نانوایی ها به جهت پیشگیری از بروز بحران و همچنین ارتقاء سطح نانوایی ها ضروری است اظهار داشت: در این راستا 104 واحد نانوایی در استان مجهز به سیستم های دوگانه سوز شدند.
خالقی افزود: از این تعداد، نانوایی های 15 واحد در شهر زنجان، 35 واحد در ابهر، 42 واحد در خدابنده و 12 واحد در خرمدره دوگانه سوز شده است.
وی با اشاره به طرح جامع کیفیت نان گفت: این طرح با همکاری سایر دستگاه های استان آماده شده و با اجرای آن شاهد ارتقاء کیفیت نان در کوتاه و میان مدت در استان خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی زنجان از آغاز برگزاری دوره آموزشی نانوایان استان خبر داد و گفت: این دوره ها از 23 بهمن ماه با هدف ارتقاء پخت کیفی نان آغاز شده و تا پنج سال ادامه خواهد داشت.
خالقی همچنین از کسب رنبه سوم کیفیت نان توسط استان زنجان خبر داد و افزود: این امر به همت همه نانوایان و مسئولین استان تحقق یافته است.
نظر شما