به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رسمی کره شمالی در گزارشی (KCNA) با اشاره به بیانیه ارتش این کشور (KPA) نوشت : کره شمالی امروز یکشنبه قول داد تا اقدامات نظامی قاطعانه خود را علیه رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی به کار گیرد.
خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد : چنین رزمایشهایی "اقدامات نظامی بسیار خطرناک" بوده و "چالش جدی" را برای خواست کل مردم کره شمالی که خواهان کاهش تنشها در شبه جزیره کره هستند، به همراه دارد و آغازگر مرحله ای جدید از وحدت مردم است.
در این بیانیه آمده است : همانطور که آمریکا و کره جنوبی اعلام کردند چنین رزمایشهایی با هدف حذف سلاح و موشکهای هسته ای کره شمالی و بررسی عملی بودن "برنامه جنگ داخلی" علیه پیونگ یانگ برنامه ریزی شده است، کره شمالی اقدامات نظامی قاطعانه خود را به کار می گیرد.
پیونگ یانگ همچنین معتقد است که سئول با توزیع جزوات، دی وی دی ( لوح های فشرده ) و حتی پول در میان مردم کره شمالی یک جنگ روانی را علیه این کشور آغاز کرده است.
نظر شما