پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اسفند ۱۳۸۹، ۱۹:۱۸

مجتمع قضایی مبارزه با جرائم خاص و سازمان یافته در کرمان احداث می شود

مجتمع قضایی مبارزه با جرائم خاص و سازمان یافته در کرمان احداث می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون اداری دادگستری کرمان از احداث مجتمع قضایی مبارزه با جرائم خاص و سازمان یافته در شهر کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، محمد صادق شجاعی عصر یکشنبه در مراسم کلنگ زنی و آغاز احداث مجتمع قضایی جرائم خاص و سازمان یافته در شهر کرمان گفت: رسیدگی تخصصی به جرائم، زمینه افزایش رضایتمندی مردم و اتقان آرای قضایی در کنار صرفه جویی عمومی را به همراه خواهد داشت و احداث این مجتمع نیز در همین راستا است.

وی گفت: این مجتمع در زمینی به مساحت 10هزار متر و بازیربنای سه هزار و 600 مترمربع در سه طبقه احداث خواهد شد.

شجاعی افزود: اعتبار این پروژه 22میلیارد ریال پیش بینی شده و در صورت تخصیص اعتبار به موقع، ظرف دو سال به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول قضایی گفت: مجتمع قضایی 22 بهمن شهر کرمان نیز با شش هزار متر زیربنا که کار احداث آن از سال 87 آغاز شده، تاکنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در فروردین ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

کد خبر 1263054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha