پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۵۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

توضیح دلایل افزایش شکایات از آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری

توضیح دلایل افزایش شکایات از آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش بیشترین پرونده شکایات از این وزارتخانه را در دیوان عدالت اداری تشکیل می دهد.

احمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: طبیعی است که وزارت آموزش و پرورش قادر بکارگیری همه افرادی که در آزمون استخدامی این وزارتخانه شرکت کرده اند نیست اما بسیاری از این افراد با طرح دعاوی در این دیوان در پی رفع این مشکل هستند و همین مسئله بسیاری از پرونده های آموزش و پرورش را در این دیوان تشکیل می شود.

وی با بیان اینکه دیوان عدالت اداری مرجعی است برای احقاق حقوق کارمندان دولت که حقی از آنها ضایع شده گفت: آنها با مراجعه به این دیوان و طرح دعاوی از دستگاه ذی ربط برای رسیدگی به پرونده خود و رفع مشکل اقدام می کنند.

معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین بخشی از پرونده شکایات از آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری مربوط به تعیین تکلیف فاصله خدمت کسانی است که در تربیت معلم و دانشسرای مقدماتی تحصیل کرده اند و همچنین سابقه حق التدریسی هایی که به استخدام آموزش و پرورش در آمده اند است.

پیش از این "محمد جعفر منتظری" رئیس دیوان عدالت اداری آموزش و پرورش اعلام کرده بود که 6 هزار و 777 پرونده مربوط به آموزش و پرورش در این دیوان وجود دارد.

حیدری تصریح کرد: در یک سال گذشته تمام تلاش خود را کرده ایم که با شفاف سازی برای جامعه و فرهنگیان اقدام به حل و فصل چنین پرونده هایی کنیم و همین مسئله موجب کاهش پرونده های آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری شده است.

کد خبر 1263233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha