پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اسفند ۱۳۸۹، ۸:۲۹

درگفتگو با مهر عنوان شد:

لایحه فرزند خواندگی همچنان در انتظار رفع ایراد

لایحه فرزند خواندگی همچنان در انتظار رفع ایراد

مخبر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از گذشت چندین ماه از ایراد شورای نگهبان، لایحه فرزند خواندگی همچنان به تصویب نرسیده و در انتظار رفع ایراد است.

سید جواد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت لایحه فرزند خواندگی گفت: شورای نگهبان به لایحه فرزند خواندگی ایرادی شرعی گرفته و نه قانونی، به همین دلیل این لایحه چند ماه قبل برای رفع ایراد بازپس فرستاده شده است.

وی به ایراد شورای نگهبان اشاره و تاکید کرد: با توجه به اینکه تعیین تکلیف کودکان بی سرپرست از لحاظ شرعی باید با اذن ولی فقیه باشد به همین دلیل این مورد باید در لایحه فرزند خواندگی مد نظر قرار گیرد. 

مخبر کمیسیون اجتماعی افزود: پس از برطرف شدن ایراد شورای نگهبان این لایحه مجددا به مجلس فرستاده می شود و مجلس نیز پس از بررسی مجددا به شورای نگهبان ارسال می  کند.
 
زمانی گفت: امیدواریم در سال آینده این مشکل برطرف و لایحه فرزند خواندگی برای اجرایی شدن به تصویب نهایی برسد.
 
به گفته وی، درصورت تصویب و اجرای لایحه فرزند خواندگی تعداد بیشتری از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست تحت سرپرستی خانواده ها قرار می گیرند.
کد خبر 1263652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha