پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اسفند ۱۳۸۹، ۱۷:۲۷

معضلات تربیتی جوامع در نتیجه کم توجهی وعدم سرمایه گذاری است

معضلات تربیتی جوامع در نتیجه کم توجهی وعدم سرمایه گذاری است

ارومیه - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: رشد و توسعه جامعه وابسته به تربیت صحیح است و هزینه های سنگینی که در رابطه با معضلات تربیتی در جامعه پرداخت می شود، نتیجه عدم سرمایه گذاری و یا کم توجهی به این امر بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، علی اصغر یزدانی بعد از ظهر دوشنبه در همایش مربیان و معاونان پرورشی استان، در سخنانی در جمع مربیان و معاونان پرورشی استان اظهار داشت: خسارتها و گرفتاریهای کنونی جوامع بشری را در اثر عدم تربیت صحیح روی می دهد چرا که فضیلت در سایه علم برای انسان بدست می آید و مطالعه و تحصیل از ضروریات این عرصه است.

وی تربیت را گوهری ارزشمند و زمینه ساز تحول انسان هاست و صلاح جامعه در تربیت اعضای آن دانست و بیان داشت: مربیان پرورشی باید آگاه تر از قبل با آینده نگری تیز هوشمندانه مسایل آینده کشور و جوانان را رصد کرده و برنامه ریزی دقیق و علمی ارایه دهید تا انحرافات فکری آینده و توطئه های پیچیده در جنگ نرم دشمن خنثی شود.

یزدانی با بیان اینکه تعلیم، هنرمندی ومدیریت خاصی می طلبد، خاطر نشان کرد: دوران نوجوانی و جوانی بهترین دوران یادگیری انسان است و مربی باید با به کار گیری و استفاده از توانمندی از قالب های تمثیل و دیگر رموز تدریس به زیباترین شکل آموزش دهد.

رئیس مرکز امور بین الملل مدارس خارج از کشور همچنین تزکیه را از دیگر اقدامات برای رسیدن و نیل به کمال معنوی الهی برشمرد و ادامه داد: فراهم آوردن صفای باطن و ضمیر و روح مطهر برای یاد دادن نیاز است و مربی لازم است با جان مصفا و نورانی خویش تاثیر گذار باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این جلسه تاکید کرد: تربیت به معنی باروری و شکوفایی نیروهای نهفته و کشف استعدادهای انسان ها و هدایت استعدادها به سوی کمال و تزکیه نفس است و در این میان نقش مربیان بسیار تاثیر گذار است.

ولی سمرقندی گفت: مربیان و معاونان پرورشی باید با شناخت و استفاده از همه توانایی ها اهداف متعالی نظام را تعقیب کنند و باید آرمان ها و فضای انقلاب در مدارس کشور نهایدنه شود.

معاون پرورشی و امور تربیتی آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز گفت: در حال حاضر یکهزار و 400 مربی و معاون پرورشی در استان فعال هستند.

محرم عبدالله زاده در خصوص اجرای طرح سبا اظهارداشت: این طرح در بین دانش آموزان 9 ساله استان اجرا می شود و در سال تحصیلی جاری 30 هزار دانش آموز در این حوزه آموزش شنا دیده اند.

در ادامه این مراسم از مربیان و معاونان نمونه پرورشی و تربیتی آذربایجان غربی تقدیر شد.

کد خبر 1263820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha