حسین هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس وقایع اخیر در کشورهای عربی را نشان از بیداری ملتهای اسلامی دانست و اظهار داشت: امروزه شاهد هستیم که فرهنگ انقلاب اسلامی در قلبهای مومنین جهان رسوخ کرده و صدور انقلاب در حال گسترش جهانی است.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه چشم طمع به خاک کشوری را نداشته و در کنار آن اجازه نمی دهد ذره ای از خاکش را کسی بگیرد و به همین دلیل نیازی به بمب اتم ندارد.
استاندار هرمزگان بمب اتم ایران را قلبهای مومنین جهان عنوان کرد و گفت: امروز وظیفه ما و نسل جدید است که در جهت اهداف انقلاب اسلامیمان تلاش کنیم و آن هدف صدور انقلاب اسلامی به صورت یک فرهنگ است.
وی با بیان اینکه اکنون ایران اسلامی به الگویی برای آزادگان و مستضعفان جهان تبدیل شده است اذعان داشت: موج اخیر بیداری اسلامی در کشورهای عربی خود مصداقی بر این ادعا می باشد.
هاشمی در ادامه رئیس جمهور را احیاگر گفتمان امام(ره) و انقلاب دانست و بیان داشت: رئیس جمهوری که غذایش نان و پنیر است دیگر دغدغه مالی و مادی جهان را نداشته و ترس از دست دادن چیزی را ندارد.
وی ابراز داشت: هم اکنون شجاعت رئیس جمهور ایران زبانزد جهانیان است و ایران اسلامی پر قدرت در مسیر خود گام برداشته و از هیچ قدرتی هراس ندارد.
وی علت اصلی محبوبیت داخلی دولت کنونی را نگاه عدالت محورانه آن عنوان کرد و افزود: توجه به مناطق محروم در دولت عدالت محور باعث نشده تا مرکز کشور دیده نشود و بالعکس پرداختن به شهرهای بزرگ مانع دیدن مناطق کوچک و کمتر توسعه یافته نشده است.
وی تصریح کرد: برخیها خیلی تلاش کردند تا انتخابات را مخدوش و دولت را ضعیف کنند اما با بصیرت بخشی ولایت فقیه بزرگترین فتنه آنها نیز نقش بر آب شد.
نظر شما