به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، دکتر محمود احمدی نژاد صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان لرستان در سخنانی اظهار داشت: خدا را شاکرم که عنایت فرمود بار دیگر به استان لرستان که دیار انسانهای با همت و بلند اراده و باایمان است سفری داشته باشم.
وی مردمان لرستان را مردمانی شجاع، خط شکن در همه زمینه ها، مومن و صمیمی و دارای قلبی سرشار از ایمان ذلال خواند و گفت: مردم این دیار انسانهایی پرکار، پرتلاش، بسیار مقاوم و هوشمند هستند.
رئیس دولت دهم با بیان اینکه مردم استان لرستان هم در دوران دفاع مقدس و هم قبل از آن گره گشا بوده اند، ادامه داد: مردم این استان همواره در شرایط سخت و دشوار کشور حضور داشته و فداکاری کرده اند.
احمدی نژاد مردم لرستان را پیشگام در عرصه های مختلف دانست و یادآور شد: مردم این دیار همواره ماموریت های تاریخی و انقلابی خود را به خوبی انجام داده اند.
وی با تاکید بر اینکه تاریخ ایران اسلامی سرشار از رشادتها و فداکاریهای مردم بی ریای این استان است، عنوان کرد: استان لرستان دیار علما، دانشمندان و نخبگان است و همواره عشق به حضرت امیر(ع)، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) در دل مردمان این استان بوده است.
رئیس جمهوری همچنین به برنامه های سفر خود اشاره کرد و گفت: در جلسه هیئت دولت تصمیمات جدیدی برای جهش و پیشرفت استان لرستان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
احمدی نژاد با اشاره به سفر وزرا به شهرستانهای استان، عنوان کرد: در این سفر و در قالب شورای اداری هر شهرستان ضمن بازدید از پروژه ها موانع پیش رو و راهکارهای لازم مورد بررسی و برای طرح در جلسه دولت تهیه می شود.
وی بررسی مسائل فرهنگی استان، جلسه با ایثارگران، منتخبان و مدیران را از دیگر برنامه های سفر خود برشمرد و بیان داشت: همچنین در جریان این سفر مصوبات دور اول و دوم سفر هیئت دولت به لرستان مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
رئیس دولت ادامه داد: در دور سوم سفر تصمیمات جدید و بزرگی برای ایجاد یک جهش در پیشرفت استان در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت.
نظر شما