به گزارش خبرگزاری مهر در اصفهان، بهمن دری در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 31 نمایشگاه های تخصصی کتاب در سال آینده در کشور برپا می شود، اظهار داشت: این نمایشگاه ها در موضوعات کودک و نوجوان، دینی و مذهبی، دانشگاهی، علوم عملی و همچنین در رابطه با علوم تخصصی به صورت خاص برگزار می شود.
وی افزود: اعتبار هر استان برای برگزاری این نمایشگاه های کتاب در سال آینده 500 میلیون تومان است.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه نمایشگاه کتاب استانی بزرگترین رخداد و رویداد فرهنگی سال برای هر استان به شمار می رود، اظهار داشت: رویکرد دولت مبتنی بر حمایت از این نمایشگاه می باشد زیرا خروجی آن ترویج فرهنگ کتابخوانی در سطح جامعه است .
وی با اشاره به اینکه حضور ارکان نشر شامل نویسنده، مترجم، ناشر و سایر عوامل نشر را یکی از ویژگی نمایشگاه کتاب است، تاکید کرد: ایجاد ارتباط بین تولید فکر توزیع و مصرف کننده در نمایشگاه فرصتی مغتنم برای فعالان حوزه نشر و مخاطبین است .
دری اضافه کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قبل از برپایی هر نمایشگاه کتاب و ایجاد تسهیل برای توزیع کتاب به فکر حمایت از مصرف کننده و تامین امنیت روانی آنها است .
وی نمایشگاه کتاب را ویترین متنوع برای علاقه مندان به کتاب دانست و گفت: این رویداد فرهنگی می تواند نیاز مخاطبین کتاب را به طور صحیح پاسخ دهد .
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه کتاب اصفهان خاطر نشان کرد: استقبال مردم اصفهان در زمان افتتاحیه نمایشگاه، استان را جز استان های نمونه در این رخداد فرهنگی قرار می دهد.
وی بیان داشت: برای برپایی نمایشگاه استانی طراحی ویژه صورت گرفته که نقاط قوت آن هر ساله مورد تقویت قرار گیرد .
دری به برگزاری نمایشگاه یاد یار مهربان در استان ها اشاره کرد و تصریح کرد: امید است این نمایشگاه که با هدف تجیهز کتابخانه های مدارس برگزار می شود، نقش تاثیرگذاری در فرهنگ کتابخوانی دانش آموزان داشته باشد .
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تاثیر قانون هدفمند شدن یارانه ها در حوزه نشر اشاره کرد و گفت: در حوزه کتاب با لطمه ویژه ای از اجرای قانون برخورد نخواهیم کرد و با اتخاذ سیاست های تبین شده نگران بروز مشکل در این حوزه نیستیم.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: تلاش داریم که چاپخانه ها مانند ناشران و کتاب فروشها از یک سری معافیت های مالیاتی برخوردار شوند تا لطمه ای به فعالیت آنان وارد نشود.
نظر شما