پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۷:۴۲

آیت الله ملک حسینی:

کشورهای عربی هیچ وقت حکام لایقی نداشته اند

کشورهای عربی هیچ وقت حکام لایقی نداشته اند

یاسوج - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: حکومتهای عربی هیچ وقت حاکمان خوب و لایقی نداشته اند و همه این حاکمان به جز "حافظ اسد"، انسانهایی فاسد و جاه طلب بوده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی عصر جمعه در جمع خبرنگاران،افزود: اگر مردم به خوبی ها گراییدند، حاکمان خوب و لایقی نیز بر آنها مسلط خواهد شد.

وی بیان کرد: حاکمانی که در ضایع کردن حق مردم مضایقه ای ندارند، طبق سیره پیامبر اعظم(ص)و اهل بیت (ع) حرکت نمی کنند و پیمانی با خدا نبسته اند.

آیت الله ملک حسینی بیان داشت: قذافی یکی از این حاکمان است که عقل و فهم درستی ندارد و برای ماندن در قدرت دست به کشتار مردم خود می زند.

وی با اشاره به چگونگی به قدرت رسیدن قذافی در لیبی، افزود: گاهی مردم ندانسته به فردی علاقه پیدا می کنند اما بعد ها می فهمند که اشتباه کرده اند و آن فرد لیاقت ندارد.

آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: حکومت عربستان نیز از کشورهایی است که حکام آن بر مبنای رضایت خدا عمل نمی کنند.

عضو خبرگان رهبری همچنین با اشاره به حوادث اخیر جهان عرب اظهار داشت: حوادث کشورهای عربی نشان دهنده نزدیکی به قیام امام زمان (عج) است زیرا در روایت ها داریم که که قبل از ظهور، اعراب تفرق و تشتت پیدا می کنند.

کد خبر 1266625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha