پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۹:۱۴

عبدالله گل با مقامات مصری دیدار کرد

عبدالله گل با مقامات مصری دیدار کرد

رئیس جمهوری مصر که برای سفر یکروزه به مصر رفته بود با رئیس شورای نطامی حاکم بر مصر و برخی شخیصتهای سیاسی از جمله محمد البرادعی دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، "عبدالله گل" پس از دیدار با "حسین طنطاوی" گفت : ترکیه خواهان ایفای نقش قوی منطقه ای مصر است. ارتش قوی به تنهایی کافی نیست، بلکه باید نظام سیاسی قوی نیز وجود داشته باشد و ساختارهای اقتصادی سالم باشد.

رئیس جمهوری ترکیه افزود: مصری ها دوره ای را سپری می کنند که باید نهایت عقلانیت را به خرج دهند و مقامات مصری باید به خواسته های مردمی به ویژه در شرایط حساسی کنونی  توجه خاصی داشته باشند. ما آماده انتقال تجارب خود به مصری ها هستیم.

از سوی دیگر طنطاوی گفت : روابط میان ترکیه و مصر تاریخی است و ما در راستای تقویت روابط میان ترکیه و مصر تلاش خواهیم کرد.

همچنین عبدالله گل با هئیتی از جمعیت اخوان المسلیمن به ریاست "محمد بدیع" رهبر این جمعیت دیدار کرد. اخباری از محتوای این دیدار مخابره نشده است.

رئیس جمهوری ترکیه همچنین با "محمد البرادعی" رئیس جمعیت ملی تغییر مصر و مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی هسته ای و "عمرو موسی" دبیر کل اتحادیه عرب از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مصر دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر 1266679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha