پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۳۳

با حضور رحماندوست/

مسئله دین و دینداری در رمان‌های دهه 80 بررسی می‌شود

مسئله دین و دینداری در رمان‌های دهه 80 بررسی می‌شود

نشست دیگری از سلسله نشست‌های نقد رمان دهه 80 که هفته آینده برپا می‌شود، به نقد و بررسی مسئله دین و دینداری در رمان‌های دهه 80 اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بررسی دین و دینداری در رمان دهه 80 موضوع نشست دیگری از سلسله نشست‌های نقد رمان سازمان تبلیغات اسلامی است که هفته آینده در این مرکز برگزار می‌شود.

در این جلسه مجتبی رحماندوست به عنوان سخنران حضور دارد که به بررسی جریان رمان‌نویسی در دهه 80 از منظر دین و دینداری می‌پردازد و میزان پرداختن به مسائل دینی را در این دهه از ادبیات داستانی پی می‌گیرد.
 
این نشست روز یکشنبه 22 اسفند، ساعت 10در سالن اجتماعات معاونت پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی،‌ واقع در خیابان ولی‌عصر، نبش خیابان زرتشت غربی برپا می‌شود.
 
کد خبر 1268126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha