به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز ، جان ابي زيد در اين ديدار ضمن قدرداني از تلاشهاي پاكستان در زمان حمله امريكا به افغانستان اعلام كرد كه پاكستان در دستگيري صدها تن از اعضاي القاعده و طالبان كه به خاك اين كشور گريخته بودند كمكهاي شاياني به آمريكا كرد كه هيچگاه فراموش نخواهد شد .
بنابراين گزارش دولت پاكستان موافقت خود را براي واگذاري سه پايگاه نظامي اين كشور به آمريكا اعلام كرده است تا نيروهاي آمريكايي بتوانند با استفاده از اين پايگاهها به تعقيب بازماندگان عناصر القاعده و طالبان در افغانستان بپردازند .
اواخر ماه گذشته پرويز مشرف رئيس جمهري پاكستان اعلام كرد كه در صورتي كه آمريكا هزينه لازم را پرداخت كند پاكستان با اعزام ده هزار سرباز به عراق براي كمك به نيروهاي آمريكايي موافقت خواهد كرد كه اين پيشنهاد واكنشهاي تندي را از سوي گروههاي مخالف در پاكستان بوجود آورد .
لازم به ذكر است ژنرال ابي زيد فرزند يك مهاجر لبناني است كه در آمريكا متولد شد و در سن هيجده سالگي وارد ارتش آمريكا شد و به سرعت مدارج عالي نظامي را پيمود وي كه در زمان فرماندهي تامي فرانكس به عنوان جانشين وي فعاليت مي كرد .
بعد از تامي فرانكس از سوي پنتاگون به عنوان فرمانده نيروهاي آمريكايي در منطقه منصوب شد . اين ژنرال لبناني الاصل كه به زبان عربي نيز تسلط دارد در بيشتر ماموريتهاي نيروهاي آمريكايي در خاور ميانه شركت داشته است .
ژنرال جان ابي زيد فرمانده نظاميان آمريكايي در منطقه امروز با ژنرال پرويز مشرف رئيس جمهور پاكستان دراسلا م آباد ديدار و گفتگو كرد .
کد خبر 12686
نظر شما