به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، اصغر میرزایی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ایام نوروز معمولاً تقاضا برای کالاهای اساسی بیشتر خواهد شد، اظهار داشت: ما امسال به دو صورت کالاهای اساسی را ذخیره سازی کردیم، قسمتی از آن توسط بخش خصوصی که شامل فروشگاههای بزرگ، بنکداران و انبارهای این بخش می شود و قسمتی دیگر توسط بخش دولتی انجام شده که کلیه انبارها مملو از کالاهای موردنیاز مردم در شب عید است.
وی ادامه داد: بنابراین جای نگرانی برای تقاضای بیشتر نداریم چون هرچه تقاضا بیشتر باشد کالاهای بیشتری وارد بازار خواهد شد در نتیجه رقابت پذیری بیشتری بین اصناف و بازاریان بوجود می آید و قیمتها نیز کاهش خواهد یافت.
میرزایی در خصوص طرح نظارتی ویژه نوروز 90 نیز گفت: طرح نظارتی نوروز 90 از ابتدای اسفند ماه شروع شده و تا پایان فروردین ماه ادامه خواهد داشت و بازرسی در این ایام تشدید خواهد شد و با اصناف متخلف و گرانفروش بشدت برخورد خواهیم کرد.
رئیس سازمان بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه فروش بهاره خاطرنشان کرد: نمایشگاه فروش بهاره ویژه نوروز 90 به منظور تنظیم بازار و نیز رفاه حال شهروندان از 12 الی 22اسفند ماه سال جاری در بوستان شاهد کرمانشاه دایر شده است و در سایر شهرستان ها نیز به فراخورچنین نمایشگاهی برگزار شده است.
نظر شما