پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۴۳

کمپهای اطلاع رسانی مسافران نوروزی در کرمان راه اندازی می شود

کمپهای اطلاع رسانی مسافران نوروزی در کرمان راه اندازی می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: سرپرست میراث فرهنگی کرمان از راه اندازی کمپهای اطلاع رسانی طی ایام نوروز در کرمان خبر داد.

هادی ایرانمنش در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی استان کرمان به صورت رسمی از 28 اسفند ماه ‪جاری آغاز و تا 13 فروردین ماه سال ۹۰ ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به راه اندازی دفتر مرکزی ستاد تسهیلات نوروزی در محل فرهنگسرای کوثر کرمان گفت: فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی امسال به ریاست استاندار و در شهرستانها به ریاست فرمانداران آغاز شده است.
 
وی افزود: ستادهای شهرستانی به ریاست فرمانداران شکل گرفته و آغاز فعالیتهای ستاد تسهیلات سفرهای استان در شهرستانها نیز درحال پیگیری است.
 
سرپرست میراث فرهنگی کرمان از چاپ بیش از 750 هزار نسخه اقلام تبلیغاتی خبر داد و گفت: معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان به عنوان معاونت اطلاع رسانی و راهنمایی مسافران نوروزی اقلام تبلیغاتی چون بروشور، سی دی و نقشه را در اختیار مسافران قرار خواهد داد.
 
وی از برگزاری 9 نمایشگاه صنایع دستی در نوروز 90خبر داد و گفت: این نمایشگاهها در شهرستانهایی چون کرمان، بم، بافت، جیرفت، انار، شهربابک، رفسنجان، سیرجان و شهرستان راین برپا می شود.
 
ایرانمنش در رابطه نمایشگاه صنایع دستی شهرستان کرمان که از تاریخ یکم تا دوازدهم فروردین سال 90 برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این نمایشگاه با بیش از 70 غرفه در محل یخدان مویدی برپا خواهد شد.
 
وی تعداد غرفه های صنایع دستی سراسر استان را 200غرفه دانست و گفت: نمایشگاههای صنایع دستی می تواند قابلیت های هر شهرستان را معرفی و به گردشگران بشناساند.
 
ایرانمنش اظهارداشت: نظارت دقیق بر تاسیسات گردشگری استان شامل هتلها، مهمانپذیرها، مجتمعهای بین راهی برپایی 65 پایگاه اطلاعرسانی در سطح استان کرمان و همچنین فعالیت 10واحد گشت سیار به منظور راهنمایی مسافران در ایام نوروز از دیگر اقداماتی است که انجام خواهد پذیرفت.
 
وی افزود: طبق سنوات گذشته آمار ورود گردشگران و مسافران در ورودیها و خروجیهای این استان ثبت خواهد شد.
 
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان به ایجاد کمپ های مشترک اطلاع رسانی بین هلال احمر، نیروی انتظامی و میراث فرهنگی اشاره و تصریح کرد: این کمپ ها با استقرار یافتن در ورودیهای استان به راهنمایی گردشگران خواهند پرداخت.
کد خبر 1269666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha