پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۲۳

آموزش دانش آموزان 20 مدرسه سنندج برای مقابله با حوادث چهارشنبه آخر سال

آموزش دانش آموزان 20 مدرسه سنندج برای مقابله با حوادث چهارشنبه آخر سال

سنندج - خبرگزاری مهر: سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج از ارائه آموزش های لازم به دانش آموزان 20 مدرسه در خصوص مقابله با حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، نادر افتقار شامگاه سه شنبه در نشست خبری در خصوص آمادگی دستگاه های دولتی برای مقابله با حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال، اظهار داشت: در راستای جلوگیری از بروز حوادث در چهارشنبه آخر سال، طرح آموزش سازمان آتش نشانی برای دانش آموزان در بیش از 20 مدرسه در سطح شهر سنندج آغاز شده است.

وی عنوان کرد: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج در کنار اقدامات و برنامه های کاری خود در جهت ارائه خدمت به مردم در زمان بروز حوادث، نگاه ویژه ای نیز به ارائه آموزش های لازم به اقشار مختلف در خصوص جلوگیری از بروز حوادث دارد و به همین دلیل برنامه های آموزشی را در این راستا در دستور کار قرار داده است.

سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: توزیع سی دی و بروشور آموزشی در خصوص مقابله با حوادث احتمالی در چهارشنبه آخر سال در بین دانش آموزان مدارس استان، برگزاری کارگاه های آموزشی برای اقشار مختلف، تجهیز امکانات و آمادگی نیروها برای حضور به موقع در محل وقوع حوادث از دیگر اقدامات و برنامه های ما برای مقابله با حوادث احتمالی در چهارشنبه آخر سال به شمار می رود.

افتقار خاطرنشان کرد: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج در حال حاضر چهار ایستگاه فعال در سطح شهر دارد و با بیش از 14 دستگاه خودرو اطفاء حریق آمادگی لازم را برای خدمت رسانی به مردم در چهارشنبه آخر سال دارد.

در ادامه این نشست همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کردستان و مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان نیز حضور داشتند.

کد خبر 1270404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha