پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اسفند ۱۳۸۹، ۱۲:۵۹

ساخت جاده علی آباد - شاهرود تسریع شود

ساخت جاده علی آباد - شاهرود تسریع شود

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان خواستار تسریع در اجرای پروژه جاده علی آباد - شاهرود شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، جواد قناعت پیش از ظهر چهارشنبه در نشست پیگیری این طرح در گرگان، از دستگاههای متولی پروژه راه علی آباد به شاهرود خواست با توجه به خواست مردم و تأکید ریاست محترم جمهور و به منظوراجرایی شدن مصوبه دولت، با همکاری و تعامل بیشتر در جهت سرعت بخشی به تلاشها و پیگیریها اقدام کند.

وی، سرعت بخشی اجرای طرح را از جمله اهداف این نشست اعلام کرد.

استاندار گلستان از دستگاههای متولی محیط زیست، راه و ترابری و منابع طبیعی خواست با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی به طوری که کمترین تخریب محیط زیست و منابع طبیعی را به دنبال داشته باشد و رعایت مسائل ایمنی جاده و کاهش هزینه ها، روند اجرایی شدن این پروژه مهم را سرعت بخشند.
 
جلسه پیگیری جاده علی آباد - شاهرود با حضور قناعت استاندار گلستان و نماینده ویژه رئیس جمهور در پروژه راه علی آباد به شاهرود مبنی بر سرعت بخشی به پروژه یاد شده برگزار شد.
 
همچنین دکتر صدوق معاون و نماینده تام الاختیار سازمان محیط زیست، میرشفیع معاون وزیر راه و ترابری و نماینده تام الاختیار وزارت راه وترابری و مسئولان محیط زیست و منابع طبیعی استانهای گلستان و سمنان نیز شرکت داشتند.
 
براساس ارزیابیهای کارشناسان و مسئولان گلستان، گزینه جدید پیشنهادی جاده علی آباد به شاهرود از راه دره " سرمه " کمترین تخریب زیست محیطی را خواهد داشت.
 
این جاده پیشنهادی حدود 60 کیلومتر طول دارد و دارای شیب کم است و فاقد رانش و مسائل زیست محیطی است و ساخت جاده علی آباد به شاهرود از خواسته های اصلی اهالی گلستان بویژه مردم شرق منطقه است. 
کد خبر 1270680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha