پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۰۰

حسنی به مهر خبر داد:

ورود سئوالات آموزش عالی در سرشماری90/ شناسایی جمعیت 18 تا 24 سال

ورود سئوالات آموزش عالی در سرشماری90/ شناسایی جمعیت 18 تا 24 سال

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی از بررسی فرم‌های سرشماری نفوس و مسکن سال 90 در بخش آموزش عالی خبر داد و گفت: مدنظر است که با هماهنگی مرکز آمار ایران تعدادی سئوال هم توسط وزارت علوم در فرم‌های سرشماری نفوس و مسکن اضافه شود.

ابوالفضل حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اهمیت بررسی فرم‌های سرشماری نفوس و مسکن سال 90 در بخش آموزش عالی گفت: در توسعه و گسترش آموزش عالی نیاز داریم جمعیت افراد بین 18 تا 24 سال را شناسایی کنیم ضمن اینکه باید آمار دقیق از جمعیت کشور هم داشته باشیم.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی افزود: فرم‌های سرشماری نفوس و مسکن خیلی کمک می‌کند تا با توجه به اطلاعات بسیار خوبی که در مرکز آمار ایران داریم به آمار مورد نیازمان برای توسعه آموزش عالی دست پیدا کنیم. کارگروه توسعه آموزش عالی نیاز به اطلاعات این فرم‌ها دارد تا پس از جمع‌بندی، اقدام به ارائه گزارش به مسئولانی کند که در ارتباط با آمایش کار می‌کنند.

حسنی یادآور شد: به اطلاعات فرم‌های سرشماری نفوس و مسکن در سال 90 و قبل از آن نیاز داریم. همچنین در نظر داریم چندین سوال که مدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است را به این فرم‌ها اضافه کنیم که در این راستا در حال هماهنگی با مرکز آمار ایران هستیم.       

کد خبر 1272584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha