پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۱۴

تراکتورسازی برگزیده دومین جشنواره ملی بهره وری شد

تراکتورسازی برگزیده دومین جشنواره ملی بهره وری شد

تبریز - خبرگزاری مهر: گروه صنایع تراکتورسازی ایران به عنوان برگزیده دومین جشنواره ملی بهره وری در بین 22 شرکت کشور انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، طی گواهینامه جشنواره ملی بهره وری که برای دومین سال برگزار شده، گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در گروه ماشین آلات و تجهیزات ملی در بین 22 شرکت کشور به عنوان شرکت برتر انتخاب شد.

عملکرد این مجموعه در عرصه های بهره وری نیروی کار، بهره وری مواد، بهره وری کل عوامل و کارآیی فرآیند پس از ارزیابی به عنوان شرکت برتر انتخاب شد.

محاسبات و ارزیابی تراکتورسازی ایران توسط سامانه ملی اندازه گیری شاخص های بهروه وری صورت گرفته و به صورت همزمان در چهار بخش عنوان برتری را به خود اختصاص داد.

این ارزیابی و محاسبات در راستای فعالیتهای بوده که طی برنامه چهارم توسعه انجام شده است.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران یکی از صنایع فعال در حوزه ادوات کشاورزی دنیا و کشور در آذربایجان شرقی محسوب می شود که نه تنها در تولید و عرضه محصول به بازارهای داخلی و خارجی فعال است بلکه نقش اساسی در اشتغال زایی با توجه به همکاری بیش از 200 قطعه ساز در کشور با این مجموعه دارد.

قابلیت تولید27 نوع تراکتور و 72 نوع موتور در بخشهای کشاورزی، صنعتی و خودرو در این مجموعه وجود دارد که در مورد تولیدات تنها بخش تراکتور این گروه در 9 ماهه امسال باید به تولید نزدیک به 12 هزار دستگاه انواع تراکتورهای تک و دو دیفرانسیل و تراکتورهای باغی اشاره کرد.

دارا بودن استانداردهای آلایندگی یورو دو و تائید توسط متخصصان بسیاری از کشورهای اروپایی موتورهای تراکتورهای تولیدی در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران دلیلی بر به روز بودن تکنولوژی محصولات این شرکت است.

ارز آوری 38 میلیون دلاری گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در 9 ماهه سالجاری از محل صادرات به کشور نیز دلیلی بر انتخاب صادر کننده نمونه کشور از سوی دولت سندی بر حضور بی رقیب این شرکت در بازارهای تمامی قاره های جهان است.

میزان تراکتورهای، ادوات و قطعات صادراتی از این مجموعه  بیش از یک هزار و 100 دستگاه تراکتور، موتور چهار هزار دستگاه، قطعات ریخته گری باهزار و 600 تن وادوات و قطعات یدکی معادل شش میلیون دلار و ... اعلام شده است.

افزایش 391 و 363 درصدی صادرات قطعات ریخته به ترتیب از نظر حجم و ارزش از گروه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، تحقق 100 درصد برنامه صادرات بخش موتور از نظر ارزش و 94 درصدی از نظر تعداد از دیگر ارقام قابل اشاره در بخش صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران است.

گروه تراکتورسازی ایران در حال حاضر دارای 12 شرکت است که هفت شرکت در تبریز و در خود تراکتورسازی مستقر بود، دو شرکت در سنندج و ارومیه و سه خط تولید نیز در کشورهای ونزوئلا، اوگاندا و تاجیکستان فعال هستند و تقاضاهای جدید نیز برای راه اندازی خطوط تولید در اقساء نقاط دنیا وجود دارد که این امر با توجه به سیاستها و ارزیابی بازارهای جهانی در دستور کار مدیریت این مجموعه قرار دارد.

کد خبر 1273426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha