محمد علی رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امسال از 410 ایستگاه ثابت و سیار درگیلان بیش از دو میلیارد و 500 میلیون ریال کمک نقدی وغیرنقدی جمع آوری شده که نسبت به پارسال 20 درصد معادل 410 میلیون ریال افزایش نشان می دهد.
وی همچنین با بیان اینکه یک میلیارد و 26 میلیون ریال از این هدایا نقدی و بیش از یک میلیارد و450 میلیون ریال نیز کمک های غیرنقدی بوده است، اظهارداشت: از امروز این هدایا در بین نیازمندان توزیع می شود.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد گیلان با بیان اینکه امسال حضور مردم خیر گیلان در جشن نیکوکاری چشمگیر بوده است از استقبال دانش آموزان در کمک به نیازمندان خبرداد و گفت: درجشن نیکوکاری امسال 340 هزار پاکت هدیه به نیازمندان در مدارس استان جمع آوری شده است.
وی ادامه داد: دو هزار پایگاه بسیج محلات نیز هدایای مردمی را جمع آوری کردند که پس از شمارش در بین نیازمندان توزیع می شود.
نظر شما