پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۱۵

حضور ملی ایران در نمایشگاه چاپ دوبی فرصتی برای نمایش توانایی‌ها

حضور ملی ایران در نمایشگاه چاپ دوبی فرصتی برای نمایش توانایی‌ها

ایران و چین، فرانسه، ایتالیا و ... از جمله کشورهایی هستند که در نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته بندی دارای پاویون ملی هستند که در میان آنها غرفه ایران و چین شاخص تر است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوبی، از بین کشورهایی که به نوعی نمایندگانی از صنعت چاپ و بسته بندی آنها در نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی دوبی شرکت کرده است، تنها کشورهایی چون ایران، ایتالیا، چین و فرانسه در قالب پاویون و با حضور متمرکز چند شرکت حضور یافته اند.

غرفه ایران که در سالن شرقی نمایشگاه و در کنار شرکت های بزرگ عرصه چاپ قرار دارد در 3 روز برپایی نمایشگاه با استقبال خوبی روبه رو شده به طوری که رئیس نمایشگاه و دیگر دست اندرکاران آن چندین بار در پاویون ایران حاضر شده و خواستار آشنایی بیشتر با توانایی های این صنعت و چگونگی سرمایه گذاری در ایران شده اند.

همچنین نمایندگانی از دیگر کشورها و شرکت ها نیز ضمن بازدید از غرفه های پاویون ایران به بحث و تبادل نظر با نمایندگان ایرانی می پردازند که مهم ترین سرفصل صحبت هایشان چگونگی حضور در بازار ایران است.

غرفه چین نیز در سالن شرقی و در فاصله ای نه چندان دور از ایران قرار دارد که بیش از یک سوم این سالن را هم به خود اختصاص داده و از آن می توان به بزرگترین غرفه سالن شرقی نام برد.

غرفه کشورهایی چون ایتالیا و فرانسه هم  گرچه گستردگی غرفه ایران و چین را ندارد ولی با استقبال خوبی رو به رو شده است.

تعدادی از بازدیدکنندگان این نمایشگاه که به جرات می توان گفت همگی از متخصصان این صنعت هستند در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید داشتند که حضور ایران را پررنگ و تاثیرگذار می بینند و برایشان جای سوال دارد که چرا تاکنون چنین اتفاقی در 9 دوره پیشین نمایشگاه نیفتاده بوده است.

به اعتقاد آنها اینکه چند شرکت ایرانی به طور متمرکز در یک غرفه حضور دارند به بازدیدکنندگان این شانس را می دهد که با تمرکز بیشتری درباره صنعت چاپ و بسته بندی در کشور ایران آشنا شوند . در صورتی که غرفه های پراکنده آن هم به شکل نمایندگی های شرکت های خارجی  که در اختیار ایران بوده است این شناخت کلی  را درباره ایران حاصل نمی‌کرده است.

بازدیدکنندگان نمایشگاه چاپ و بسته بندی دوبی معتقدند ایران ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری دارد ولی این توانایی‌ها و ظرفیت ها آنطور که باید به جهان معرفی نشده است و همچنین شرکت های ایرانی حضور خیلی فعالی در نمایشگاه های جهانی ندارند که اگر قرار است راه های ارتباطی این صنعت در ایران با دیگر کشورها باز شود یکی از فرصت های مهم شرکت در نمایشگاه‌ها است.

دهمین نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی دوبی یکشنبه 23 اسفند ماه آغاز شده و تا روز پنج شنبه 26 اسفند برپاست.

 
 

کد خبر 1275536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha