پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۱۸

با رد درخواست آل خلیفه؛

کویت به بحرین نیرو اعزام نمی کند

کویت به بحرین نیرو اعزام نمی کند

یک روزنامه کویتی به نقل از مقامات این کشور اعلام کرد که کویت در سرکوب قیام مردمی بحرین مشارکت نمی کند و به این کشور نیرو اعزام نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الجریده چاپ کویت امروز اعلام کرد که این کشور برای سرکوب قیام مردمی در بحرین به منامه نیرو اعزام نمی کند.

به نوشته این روزنامه، مقامات کویت شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین را در جریان تصمیم خود قرار داده و اعلام کرده اند که کویت هرگز به بحرین نیرو اعزام نمی کند و به دنبال ایفای نقش میانجی برای حل بحران این کشور است.

خاطرنشان می شود بحرین روز دوشنبه به موجب پیمان دفاع مشترک شورای همکاری خلیج فارس از اعضای این شورا خواسته بود برای سرکوب مخالفان به این کشور نیرو اعزام کنند.

در پی این درخواست هزار نیروی سعودی و 500 نظامی اماراتی به بحرین اعزام شده اند. در حمله نیروهای امنیتی و نظامی بحرین علیه معترضین این کشور طی 2 روز گذشته صدها نفر کشته و زخمی شده اند.

کد خبر 1276167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha