پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۳۹

شریفی خبر داد:

محرومیت حقیقی از دیدار با ملوان/ قطع رابطه با فوتبال در صورت تکرار تخلف

محرومیت حقیقی از دیدار با ملوان/ قطع رابطه با فوتبال در صورت تکرار تخلف

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد در صورتیکه علیرضا حقیقی تخلفش را تکرار کند باید با فوتبال قطع رابطه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شریفی ضمن بیان این مطلب  افزود: با توجه به تخلفات این بازیکن در دیدار با شاهین بوشهر، وی به 3 جلسه محرومیت و پرداخت 30 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده  و در واقع این دروازبان در دیدار تیمش مقابل با ملوان بندر انزلی محروم است.

وی افزود: حضور این بازیکن در داربی بلامانع است اما با توجه به تعهدی که از این بازیکن گرفته شده اگر وی مرتکب تخلفی شود مطمئنا باید رابطه خود را با فوتبال قطع کند.
شریفی در پایان درخصوص تخلف حقیقی در بازی تیمش مقابل الوحده امارات گفت: با توجه به اینکه این دیدار تحت نظارت کنفدراسیون فوتبال آسیا بوده باید در خصوص تخلف وی از سوی کمیته انضباطی AFC بررسی خواهد شد. ضمن اینکه با توجه به وجود بند تخلفات حرفه ای درآئین نامه کمیته انضباطی این بازیکن را احضار خواهیم کرد و به شدت با او برخورد می کنیم.
کد خبر 1276178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha