پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۰۶

177 هزار مسافر با وسایل نقلیه عمومی به گلستان سفر کردند

177 هزار مسافر با وسایل نقلیه عمومی به گلستان سفر کردند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تصریح کرد: در سه روز گذشته، 788 هزار و 540 نفر از طریق خودرو شخصی، 177 هزار و 753 نفر توسط وسیله نقلیه عمومی وارد استان شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فریدون فعالی ظهر سه شنبه در ستاد تسهیلات سفرهای استان افزود: همچنین دو هزار و 799 نفر از طریق سفر هوایی به استان گلستان وارد شدند.

وی در خصوص واحدهای امدادی در طرح امداد و نجات نوروزی گفت: در ایام نوروز 64 دستگاه آمبولانس با امکانات، به همراه تکنسین های فوریت پزشکی، هر 25 کیلومتر در طول محور جاده های استان با 39 پایگاه اورژانس و با متوسط حدود10 دقیقه آماده خدمات رسانی خواهند شد.
 
فعالی با اشاره به فعالیت تعدادی بیمارستان و درمانگاه شبانه روزی در ایام نوروز اضافه کرد: تعداد 21 بیمارستان آماده خدمات، به صورت کشیک در ایام نوروز و تعداد 45 درمانگاه شبانه روزی آماده خدمات به مسافران نوروزی است.
 
وی ادامه داد: دارو به مقدار مورد نیاز در ایام نوروز پیش بینی شده از این رو 17 داروخانه در ساعات روز و 4 داروخانه شبانه روزی در سطح استان مشغول به ارائه خدمات خواهند بود.

وی ادامه داد: تامین امنیت مسافرین و مهمانان نوروزی مهمترین وظیفه ای است که مسئولان استان باید نسبت به این نکته توجه داشته باشند.
 
به گفته وی، مهمترین وظیفه ادارات و دستگاه های اجرایی استان در مقطع کنونی، فعالیت و عملکرد ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای این استان است.
 
فعالی عملکرد مطلوب ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان را نقطه قوتی در پیشبرد برنامه ها و سربلندی مسئولان استان دانست.
 
وی اضافه کرد: در طول ایام نوروز دستگاه ها با انسجام کامل و با هماهنگی هایی که از سوی این دبیرخانه بر سفرهای استان پیش بینی و تدوین شده، برنامه های خود را اجرا می کنند.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ضمن اظهارامیدواری که در این ایام کمترین مشکل را داشته باشیم گفت: باید بیشترین خدمات را به مسافرین و گردشگران ارائه بدهیم تا بیش از پیش شاهد توسعه و پیشرفت استان باشیم.
کد خبر 1277285

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha