پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۴۰

اردوگاه راهیان نور استان سمنان در شهرستان شوش برپا شد

اردوگاه راهیان نور استان سمنان در شهرستان شوش برپا شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مسئول اردوگاه راهیان نور استان سمنان در شهرستان شوش دانیال با اشاره به برپایی این اردوگاه برای پذیرایی از زائران راهیان نور این استان، افزود: مسئولیت این اردوگاه به بسیجیان شهرستان سمنان و سرخه واگذار شده است.

محمدمهدی ادهم در گفتگو با خبرنگار مهر مستقر در مناطق عملیاتی اظهار داشت: تعداد چهار مکان برای خدمت رسانی و پذیرایی زائران راهیان نور در شوش شامل حسینیه اعظم شوش، زینبیه اعظم شوش، حسینیه شهدای بستان و مدرسه حضرت دانیال نبی(ع) تدارک دیده شده است.

ادهم با اشاره به حضور فعال بسیجیان خادم الشهدا در این اردوگاه خاطرنشان کرد: تعداد برادران و خواهران خادم الشهدا در این اماکن 31 نفر هستند که 23 نفر برادر و هشت نفر خواهر هستند.

مسئول اردوگاه شوش با اشاره به فضاسازی انجام شده در سطح شهر و اردوگاه، افزود: تعداد چهار بنر تبلیغاتی و 40 بنر شهدای استان در شهر شوش و مجموعه اماکن این اردوگاه، نصب شده است.

وی عمده ترین فعالیت های فرهنگی انجام شده در اردوگاه شوش را برگزاری نماز جماعت، پخش کلیپ، روایتگری و سخنرانی عنوان کرد و گفت: توزیع بسته های فرهنگی و برگزاری دعای عهد از دیگر برنامه های اجرایی در این اردوگاه است.

سال گذشته سه میلیون نفر از مناطق عملیاتی جنوب در قالب ستادهای راهیان نور بازدید کردند و پیشی بینی می‌شود امسال بیش از سه میلیون نفر از مناطق عملیاتی جنوب درایام نوروز بازدید کنند. همچنین بیش از600 هزار دانش آموز هم درایام نوروز به مناطق عملیاتی جنوب در قالب ستادهای راهیان نور دانش آموزی اعزام خواهند شد.
کد خبر 1277434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha