پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

زیرساختهای امداد و نجات مازندران کافی نیست

زیرساختهای امداد و نجات مازندران کافی نیست

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به مسافرپذیر بودن استان در عین حال از کافی نبودن زیرساختهای امداد و نجات در استان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،عباد اسدی ظهر چهارشنبه در بازدید از پایگاه امداد جاده ای نیالا در شرق مازندران افزود: مازندران با توجه به شرایط اقلیمی، طبیعی و با عنایت به ویژگیهای گردشگری که همه ساله و بویژه در ایام تابستان و نوروز پذیرای میلیونها مسافر ازاقصی نقاط کشور است از استانهای حادثه خیز به شمار می رود.

وی خاطرنشان کرد: این مهم ضرورت تقویت و توسعه زیرساختهای امداد و نجات را دوچندان می کند.

وی از به استقرار بیش از 10 پایگاه امدادو نجات جاده ای ثابت در طول محورهای مواصلاتی استان که بصورت شبانه روزی به هموطنان خدمت رسانی می کنند خبر داد.

اسدی افزود: تجهیز این پایگاهها به آمبولانس های پیشرفته و مجهز، ست های سبک و سنگین نجات و ارتقای سطح آموزشی نجاتگران مستقر در این پایگاهها از مهم ترین برنامه های جمعیت هلال احمر استان در سالجاری است.

وی اظهار داشت: خوشبختانه در اواخر سال گذشته، چندین دستگاه آمبولانس و خودروهای عملیاتی و پشتیبانی به ناوگان جمعیت هلال احمر استان افزوده شد که با پیگیری های لازم و مساعدت مسئولان جمعیت هلال احمر کشور در سال جدید شاهد افزایش این امکانات در جمعیت استان و تخصیص اعتبارات ویژه در این بخش خواهیم بود.

اسدی، با اشاره به ویژگی منحصر به فرد استان در زمینه گردشگری گفت: مازندران استانی با ویژگی های ملی است که زیرساخت های آن باید با نگاه ملی مورد ارزیابی قرار گیرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان در تلاش است با استفاده از همه ظرفیت های موجود خدمت رسانی به شهروندان و میهمانان استان را در کمترین زمان ممکن محقق که عنایت ویژه مسئولان استان و نمایندگان مردم مازندران در خانه ملت در راستای توسعه زیرساخت های مورد نیاز جمعیت هلال احمر استان می تواند بسیار موثر باشد.

کد خبر 1277460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha