پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۵۳

گزارش خبری مهر/

اولین روز کاری خوزستان با وجود هوایی صاف تعطیل شد!

اولین روز کاری خوزستان با وجود هوایی صاف تعطیل شد!

اهواز – خبرگزاری مهر: خوزستانی ها در حالی اولین روز کاری سال جدید را به تعطیلی رفتند که امروز هیچ گرد و غباری در شهرستان اهواز به عنوان مرکز استان دیده نمی شود و یک هوای آفتابی و صاف در این شهر حاکم است.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، استانداری خوزستان شب گذشته در حالی ادارات و دستگاه های دولتی استان را برای روز شنبه یعنی اولین روز کاری سال 1390 تعطیل کرد که در همان زمان، طوفان گرد و غبار اکثر شهرهای استان را درنوردیده بود و باعث شده بود اکثر مردمی که در پارک ها بودند فرار به خانه را به ماندن در آن اماکن ترجیح دهند.

این گرد و غبار نسبتا شدید اما خیلی سریع در شهرستان اهواز فرو کش کرد به گونه ای که امروز صبح اهوازی ها با یک هوای آفتابی و صاف مواجه شدند که تعطیلی امروز را با تردید اساسی مواجه کرد و بازهم نشان داد سازمان هواشناسی برای پیش بینی گرد و غبار و اعلام تعطیلی برای چنین روزهایی با مشکلات اساسی مواجه است.

تعطیل شدن ادارات و دستگاه های دولتی استان در روزهایی که گرد و غبار شدید وجود ندارد در کنار تعطیل نشدن استان در روزهایی که گرد و غبار شدید در شهرهای استان بیداد می کرد همواره یکی از انتقادات اساسی به هواشناسی استان خوزستان به شمار می رود.

استاندار خوزستان چندی پیش در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز در مورد ملاک تعطیلی برای روزهایی که پدیده گرد و غبار در استان رخ می دهد، گفت: سرعت بلند شدن گرد و غبار از کشور عراق تا رسیدن به استان شاید در حد دو ساعت است به همین دلیل تشخیص گرد و غبار فوق العاده سخت است ضمن اینکه دقت سازمان هواشناسی در اینگونه موارد 100 درصد نیست.

سید جعفر حجازی افزود: به همین دلیل ما در اعلام تعطیلی برای گرد و غبار با مشکل مواجه می شویم. از طرفی کشور عراق فاقد امکانات و تجهیزات لازم برای تشخیص پدیده گرد و غبار است و این موضوع کار را مشکل تر می کند.

وی عنوان کرد: برخی موارد تا ساعت چهار صبح در دفتر می ماندم تا در خصوص تعطیلی ناشی از پدیده گرد و غبار تصمیم گیری کنم ولی بازهم اطلاعاتی که دریافت می شد کافی نبود.

به هر حال این موضوع لزوم توجه جدی نسبت به نوسازی و افزایش تجهیزات هواشناسی را بیشتر می کند تا سرمایه های استان برای تعطیل کردن دستگاه های دولتی در روزهایی که هوای صاف وجود دارد هدر نرود و یا اینکه سلامت مردم در روزهایی که گرد و غبار شدید بر هوای استان حکمفرماست با تهدید مواجه نشود.

البته این تعطیلی مثل همیشه شامل حال فعالیت بانک ها نشد تا اعتراض کارکنان بانک به این رویه که « مگر گرد و غبار برای کارکنان بانک ضرر ندارد؟» بیشتر شود و در این خصوص لزوم یک تجدید نظر اساسی ضروری است چرا که در روزهایی که سایر ادارات با تعطیلی مواجه هستند و مردم به گونه ای بیکار می شوند، ازدحام و مراجعه به بانک دو چندان می شود.
 
کد خبر 1277903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha