به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، ایساف در بیانیه ای اعلام کرد حمله هوایی ناتو در ولایت پکتیکا در شرق افغانستان باعث کشته شدن 10 نفر شد.
ولایت پکتیکا و خوست از جمله ولایتهایی هستند که طالبان در سالهای گذشته در آنجا فعالیت کردند و ناتو نیز در مقابل بر شدت حملات خود در این مناطق افزوده است.
خبر دیگر اینکه ایساف در بیانیه ای اعلام کرد: امروز یکشنبه در نتیجه انفجار یک بمب در جنوب افغانستان یک نظامی ناتو کشته شد.
در حالی که ایساف به هویت نظامیان کشته شده اشاره نکرده است، گفته می شود که نیروهای آمریکایی، انگلیسی، کانادایی و استرالیایی در جنوب افغانستان مستقر هستند.
این خبر در حالی منتشر می شود که هر روز شاهد افزایش کشته شدن نظامیان ناتو در افغانستان هستیم و حتی برخی از مقامات ارشد این کشور درباره افزایش خشونتها در جنگ در بهار و تابستان ساحل جاری هشدار دادند.
همچنین مدیر سازمان امنیت و اطلاعاتی افغانستان از بازداشت 10 فرد تروریست از جمله سه عامل انتحاری در 10 روز گذشته در شهر کابل، ولایت ننگکرهار و قندهار خبر داد.
نظر شما