عبدالرحمن فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: تا روز یکشنبه بیش از46 و 600 خانوار فرهنگی شامل218 هزار و 524 نفر27 هزار و 321 خانوار غیرفرهنگی شامل 114 هزار و 312 نفر و در مجموع412 هزار و 858 نفر میهمان فرهنگی و غیرفرهنگی و همچنین381 هزار و 311 نفر در قالب راهیان نور در مورد پذیرش این اداره کل قرار گرفتند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه افزود: کلاس های ویژه و درجه یک از تمامی امکانات سرمایشی و گرمایشی و همچنین فرش، تلویزیون، یخچال، حمام و آشپزخانه برخوردار هستند.کلاس های درجه 2 و 3 نیز ضمن برخورداری از وسائل سرمایشی و گرمایشی از فرش، یخچال و تلویزیون و همچنین حمام و آشپزخانه مشترک نیز برخوردار می باشند.
فلاحی افزود: امسال اعتبارات ویژه ای به ستادهای اسکان آموزش و پرورش اختصاص داده شد که شامل دو میلیارد و 789 میلیون ریال اعتبار توزیعی شامل 484 تخته فرش، 154 دستگاه تلویزیون، 185 دستگاه یخچال، چهار هزارمتر مربع موکت، دو هزار تخته پتو، دو هزار بالش و متکا، دو هزار تخته تشک، 48 دستگاه تخت، 77 دستگاه اجاق گاز، 12 دستگاه آبگرمکن و 35 دستگاه کولر به مدارس تحت پوشش طرح ستاد اسکان اختصاص داده شد.
وی تصریح کرد: امسال به صورت ویژه تمامی مدارس تحت پوشش ستاد اسکان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته اند و مطابق آخرین برآوردها احساس می کنم امسال توانستیم رضایتمندی میهمانان نوروزی را آن طور که شایسته آنها بود جلب کنیم.
نظر شما