پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۱۰

آخرین اخبار از تیم ملی؛

سفر ترابیان به پرتغال/ کارلوس کرش 15 فروردین به تهران می‌آید

سفر ترابیان به پرتغال/ کارلوس کرش 15 فروردین به تهران می‌آید

سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال روز شنبه 13 فروردین ماه به پرتغال می‌رود تا پس از گفتگو و مذاکره نهایی، زمینه سفر کارلوس کرش و دستیارانش به ایران را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس ترابیان، سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال برای مذاکره نهایی با کارلوس کرش، گزینه اصلی هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان روز شنبه 13 فروردین 1390 ( 2 آوریل 2011) تهران را به مقصد پرتغال ترک می کند.

برنامه ترابیان در این سفر مذاکره با کارلوس کرش است و اگر توافق نهایی با این مربی پرتغالی حاصل شد او به همراه همسر و دو دستیارش روز 15 فروردین ماه به تهران خواهند آمد تا پس از گفتگوهای نهایی با مسئولان فدراسیون قرارداد همکاری را به امضا برسانند.

در شرایطی که برخی کشورهای عربی خواهان عقد قرارداد با کارلوس کرش هستند، مسئولان فدراسیون فوتبال مذاکره با این مربی را جدی تر از قبل دنبال می کنند و بسیار امیدوارند تا نیمه فروردین ماه با این مربی قرارداد امضا کنند.

قرارداد کارلوس کرش با فدراسیون فوتبال ایران تا پایان جام جهانی 2014 خواهد بود که از بازی با مالدیو در مرحله انتخابی این پیکارها رسما آغاز خواهد شد.

این مربی 58 ساله که سابقه هدایت تیمهای ملی فوتبال پرتغال و آفریقای جنوبی را دارد، در دو مقطع زمانی به عنوان دستیار در کنار آلکس فرگوسن در تیم منچستریونایتد فعالیت کرده است.

کد خبر 1279094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha