به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، نمایشگاه های دفاع مقدس در شهرستان های مرزی مهران و دهلران واقع در جنوب استان ایلام تا کنون مورد بازدید کاروان های راهیان نور و گردشگران نوروزی قرار گرفته است.
در این نمایشگاه ها ماکت هایی از عملیات های رزمندگان اسلام در مناطق جنگی مهران و دهلران ، ایستگاه صلواتی ، ادوات جنگی به نمایش گذاشته شده است.
همچنین دهها قطعه عکس از دوران دفاع مقدس در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.
این نمایشگاه ها توسط ستاد راهیان نور در تپه شنی ، بانروشان، قلاویزان، نقطه ایثار، سه راهیی جندالله و شرهانی برپا شده است و هدف از برپایی این نمایشگاه ها ترویج فرهنگ بسیج ،شهادت و نمایش عملیات های این منطقه در بین اقشار جامعه است.
این نمایشگاه ها تا 13فروردین ماه آماده پذیرایی از علاقه مندان است.
استان ایلام به علت مرز 425کیلومتری مشترک با کشور عراق و تحمل 8 سال دفاع مقدس دارای یادمان های جنگ بسیاری است که هرساله مورد بازدید ده ها هزار نفر از اعضای کاروان های راهیان نور و گردشگران قرار می گیرد.
نظر شما