پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۳۴

محمودی:

نفوذ گاز در استان تهران به نسبت میانگین کشور 95 درصد است

نفوذ گاز در استان تهران به نسبت میانگین کشور 95 درصد است

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار تهران گفت: گازرسانی به مناطق مختلف استان تهران به صورت گسترده صورت گرفته و نفوذ گاز در این استان به نسبت میانگین کشور بیش از 95 درصد است.

محمدرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین درباره گاز رسانی به روستاهای استان نیز افزود: هرچند در برخی از روستاها به دلیل صعب العبور بودن، گاز رسانی صورت نگرفته است، اما در سال جاری مانند سال های گذشته، یکی از اولویت های استانداری در حوزه عمرانی، گازرسانی به این مناطق خواهد بود.

مناسب سازی راه های مواصلاتی استان تهران

وی تأکید کرد: در سال گذشته، عمده راه های مواصلاتی در استان تهران برای دسترسی آسان به تمام شهرها، شهرستانها و روستاهای این استان مناسب سازی شد.

این مسئول امور عمرانی استان تهران ادامه داد: این در حالی است که تقاضاها با توجه به رشد جمعیت روز به روز در این حوزه افزایش می یابد.

وی خاطرنشان کرد: در دور سوم سفرهای رئیس جمهور، مصوبات بسیار خوبی برای رفع مشکلات عمرانی استان تهران در سال 89 به تصویب رسید تا جایی که می توان ادعا کرد که زیرساخت ها در این استان به گونه ای فراهم شده که محیطی ایمن برای هم استانی ها تامین شده است.

معاون عمرانی استاندار تهران درباره زیرساخت های استان تهران نیز یادآور شد: آب، برق، گاز و تلفن در حال حاضر از جمله زیرساخت هایی است که در حد معقول در سطح استان تهران تامین شده است.

کد خبر 1279547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha