به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام صباحی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمان اظهارداشت: روز 12 فروردین نشان دهنده اوج دموکراسی و افکار آینده نگرانه امام خمینی (ره) است.
وی ادامه داد: رای گیری نظام تنها 50 روز پس از پیروزی انقلاب نشان دهنده ارزش تصمیم مردم در نظام اسلامی است.
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: این روز پایانی بر نظام شاهنشاهی و آغازی بر تصمیم گیری مردم و دموکراسی واقعی در ایران بود.
وی گفت: این درحالی است که ملت ایران با پشتوانه اسلام طی سالهای اخیر به موفقیتهای فراوانی دست یافته اند و همیشه با قدرت در صحنه حضور داشتند و در تمام عرصه ها دشمنان نظام را با شکست مواجه کرده اند.
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: 98 درصد مردم کشور در روز 12 فروردین نشان دادند که نظام اسلامی را برای حکومت برگزیده اند و این آغازی مجدد در تاریخ ایران بود.
وی با اشاره به نام گذاری سال جاری با عنوان جهاد اقتصادی گفت: کشور با توسعه در زمینه اقتصاد به یکی از قدرتهای منطقه تبدیل شده است که این روند باید در آینده نیز ادامه یابد و نام گذاری این سال نیز در همین راستا صورت گرفته است.
نظر شما