غلامعباس عبدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین اظهار داشت: 13 فروردین و حضور مردم در طبیعت، فرصت مناسبی است تا مردم با منابع طبیعی و حفظ آنها بیشتر آشنا شوند.
وی با اشاره به پارکهای جنگلی استان تهران گفت: این اداره کل با یاری تمام نیروهای خود، آماه پذیرایی از همشهریان در روز طبیعت است.
این مسئول توصیه کرد: مردم برای پخت و پز به هنگام حضور در پارکها و مراتع، از مکان های مشخص شده استفاده نموده و از قطع درختان، شاخه ها و بوته کشی نیز اجتناب کنند.
وی ادامه داد: همشهریان به هنگام حضور در پارکهای جنگلی، از محل ها و سکوهای مشخص شده برای سکونت استفاده کنند.
عبدی نژاد با بیان اینکه مأموران این اداره کل در مبادی ورودی پارکها حضور دارند، افزود: این مأموران، آماده هرگونه اطلاع رسانی به همشهریان هستند.
وی تأکید کرد: در این روز، کیسه های زباله در اختیار هموطنان قرار داده می شود و به طور جدی از مردم تقاضا می شود که از ریختن زباله در محیط زیست طبیعی خودداری کنند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران افزود: هموطنان در صورت بروز مشکل و وقوع حریق با شماره تلفن 09696 تماس بگیرند تا مأموران در اسرع وقت به این گونه حوادث و مشکلات، رسیدگی کنند.
نظر شما