به گزارش گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، مدير كل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با بيان اين مطلب از برگزاري جشن هاي ويژه رمضان از بيست و چهارم تا بيست و نهم ماه مبارك رمضان خبر داد.
وي با اشاره به تجليل از شش گروه از گل هاي سرسبد ماه مبارك در شش شب برگزاري جشن رمضان گفت : قاريان قرآن ، مكبرين ، مؤذنين و خادمين مساجد ، تازه مكلفين ، روزه داران كوچك و همسران و مادران گروه هايي هستند كه در شب هاي رمضان از آنان تقدير و تجليل خواهد شد و در برگزاري اين جشن ها ، شهرداران مناطق ، معاونت هاي اجتماعي و فرهنگي شهرداري ها و مركز رسيدگي به امور مساجد مشاركت دارند .
هاتفي با اشاره به ضرورت ترويج فرهنگ قرآني در ميان شهروندان اظهار داشت : در نخستين شب جشن رمضان ، از قاريان و حافظان قرآن كريم در رده هاي سني كودك و نوجوان ، جوان ، ميانسال و بزرگسال در 44 مسجد منتخب 22 منطقه تهران تجليل و هدايايي به آنان اهداء مي شود .
وي جشن دوم را ويژه تجليل از كودكاني كه روزه كله گنجشكي مي گيرند اعلام كرد و اظهار داشت : در جشن شب دوم به اين كودكان به قيد عرقه جوايزي اهداء خواهد شد .
هاتفي افزود : در جشن شب سوم از تازه مكلفين كه براي نخستين سال روزه مي گيرند تقدير مي شود و در اين جشن 36 هزار نوجوان دختر و پسر در 1800 مسجد هديه خواهند گرفت .
وي در ادامه گفت : مراسم بيست و هفتم ماه مبارك رمضان به تجليل از مكبرين و مؤذنين مساجد اختصاص دارد و در اين جشن به سه نفر از مكبرين و سه نفر از مؤذنين تمامي مساجد تهران هدايايي اهداء خواهد شد .
به گفته مديركل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، تجليل از خادمان مساجد در شب پنجم جشن هاي رمضان برگزار مي شود و طي آن خادمان 1800 مسجد شهر تهران هداياي خود را دريافت مي كنند .
وي اظهار داشت : در آخرين شب از جشن هاي رمضان، به مادران و همسران نيز به پاس زحماتي كه براي تهيه افطار وسحر كشيده اند لوازم خانگي اهدامي شود .
هاتفي افزود : در مراسم شب پاياني اين جشن ها در 44 مسجد منتخب مناطق 22 گانه تهران ، به قيد قرعه بيش از 500 هديه به مادران و همسران روزه دار اهداء خواهد شد .
مدير كل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با اشاره به اين كه 400 ويژه برنامه ماه مبارك در مراكز اين سازمان در حال برگزاري است از شهروندان روزه دار دعوت كرد با حضور خود در اين برنامه ها گرمابخش محافل معنوي ضيافت اللهي باشند .
نظر شما