پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۰۷

اختصاصی مهر/

مستندات دخالت پژاک در حادثه تروریستی مریوان کشف شد

مستندات دخالت پژاک در حادثه تروریستی مریوان کشف شد

سنندج - خبرگزاری مهر: مستنداتی مبنی بر دخالت گروهک پژاک در حادثه تروریستی جمعه شب مریوان کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع امنیتی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در حادثه تروریستی جمعه شب مریوان مستنداتی مبنی بر دخالت نیروهای پژاک مشاهده و کشف شده است.

وی عنوان کرد: در این حادثه تروریستی دو قبضه اسلحه و تعدادی خشاب از نیروهای مهاجم به دست آمده است که نشانهای گروهک تروریستی پژاک بر روی آنها نقش بسته و نشان می دهد که این اقدام تروریستی توسط افراد وابسته به این گروهک تروریستی صورت گرفته است.

در جریان وقوع حادثه تروریستی ساعت 2 بامداد روز 13 فروردین ماه در نقطه صفر مرزی شهرستان مریوان با کشور عراق افراد مسلح به پاسگاه مرزی واقع در روستای سیاناو نزدیکی روستای کانی کبود این شهرستان حمله کردند که در این حادثه شش نفر شهید و زخمی شدند.

از چهارم فروردین ماه تا کنون چهار اقدام تروریستی در استان کردستان روی داده است که طی آن شش نفر از پرسنل انتظامی و مرزبانی کردستان شهید و نزدیک به 10 نفر نیز در این حوادث زخمی شده اند.

کد خبر 1280783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha